Sloba: KIJA, KAŽI LUNI DA ME NE TUČE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar su u izolaciji komentarisali kako ga je Luna tukla pre dve večeri, a povela se i tema na konto toga što je nju nazvala kurvetinom i droljom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Razgovarali o svemu u izolaciji... Kija i Sloba

Supružnici su u izolaciji u kojoj spavaju zajedno pričali na tu temu, a onda je Kockareva prokomentarisala nešto što nije mogla da izbaci iz glave:

- Sve vreme mislim na ovu snajku što te bije, verujem da su tvoji roditelji ponosni. Ali bolje da je bilo koja to uradila, samo da nisam ja.

- A kad si me ti nabola? Tad mi nisi bila supruga? Imala si i ti histeričnih scena.

- Kad? Kada sam ja tebe udarila? Karma je kučka, udarila te ljubavnica, ne mogu da verujem. Ne znam zašto sam ja tema vaše tuče. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala droljetinom i kurvetinom. Molim te, reci joj da nosi gaće ispod šortsa jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreći mi da sam kurvetina.

Kad? Kada sam ja tebe udarila? Karma je kučka, udarila te ljubavnica, ne mogu da verujem, siktala je Kristina Kockar

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tukla Slobu, pa vređala Kristinu... Luna Đogani

- Da li sam ja kriv zbog toga?- pitao je Sloba.

- Ti si to dozvolio! Umesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraća, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne reči o meni. Mnogo si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuče svaki dan, to je baš lepa slika - posavetovala ga je supruga.

- Ti to reci njoj, šta to meni govoriš?! - pokušavao je Radanović da prekine razgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I dalje razgovara sa Slobom... Kija

- Neka se strpi kurvetina ona, a ne ja! Ona je drolja, to je činjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu, koga je ona prethodno istukla! Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Neću da komentarišem ni da me pita bilo ko. Želim samo da izađemo i da mi kažeš da li je sve ovo vredno toga, da posle pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja ću da... ali, videćeš da nije bilo vredno. Prišla sam da te pitam da li si OK, ti meni takvim tonom odgovaraš - iznervirano je govorila Kristina, dok je Slobodan postavio pitanje koje je razgovor vodilo u drugom smeru.

- Da li si se ti nekada zapitala da li je meni nešto smetalo?

- Tebe su ubili kompleksi, pa mi sve ovo radiš iza leđa! Na dan Mirkove svadbe ti si bio fasciniran što ti je ona prišla! Gde sam bila ja? - otkrila je detalje iz prošlosti Kockarova.

- Ja sam bio srećan s tobom, niste mi dozvolili da završim. Ti si bila jedina, uopšte je nisam gledao na taj način.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bakica

15.06.2018 07:11

Jel to on rece ti si mi bila jedina..a gutanje pogledima nije porekao a fasciniranost lunom u tom momentu je on izgovorio..on je bas cudan..nasamo sa kijom prica jedno a tamo za stolom drugo..i daj molim vas nikad necu poverovati a ni miloni koji gledaju ovo iz pocetka da je puko na lunu za sedam dana..pa ni oni momci koji su do sada bili sa njom nisu pucali za sedam dana a ne on koji je imao zenu koju je voleo kao boga kako on kaze..bolje da kaze za koju cenu je prodao obraz i cast ..kija u pravu si nije zasluzio da mu oprostis..

Odgovori 25 2
cica

15.06.2018 09:18

Sramota od Kije da sve svaljuje na Slobu (i Lunu), a znamo sta je pricao i on i ona o tom tzv braku koji nije vredeo pisljivog boba. Muza Slobu nije cenila a mozda i ni volela zena Kija! Sada hoce da osecaj krivice svali na Slobu, a narocito Lunu kao da ona nije pored muza imala decka, a u Zadruzi pozelela i ljubavnika!

Odgovori 3 20