KIJA SVE ISPRIČALA SLOBI: Anabela vodi RAT PROTIV MENE!

Autor:

Zadruga

13.06.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari tokom čitavog današnjeg dana komentarišu događaje od prethodne noći. Naime, sinoć je Luna Đogani fizički nasrnula na svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića, nakon čega je njemu rane previjala i dezinfikovala njegova supruga Kristina Kija Kockar.

Foto: printscreen/youtube.com
Tuča Slobe i Lune

Kija je danas nakon igre komentarisala ovu situaciju ali i to što je Luna pobesnela i uputila niz uvreda na njen račun.

- Ne opravdava se ni jedna ni druga strana. Dobila sam sinoć uvrede od Lune da sam ku*va raspala zato što sam mu pomogla, zato što sam mu žena, a ona ljubavnica pa je to boli, je*i ga - rekla je Kockareva.

Foto: printscreen/youtube.com
Zadrugari

Milan Milošević nije mogao a da se ne priseti Nadežde Biljić koja je takođe prethodne noći svojevoljno izašla iz rijalitija tako što je preskočila ogradu. Prilikom ovog preskakanja ona je neprestano spominjala Lunu ali i njenu majku Anabelu Atijas.

- Anabela je uključena u ovaj rijaliti više nego 80% nas. Žena napolju vodi ozbiljan rijaliti, ozbiljan rat - rekao je Milan.

- Sa kim? - zbunjeno je pitao Sloba.

- Sa mnom, srce - rekla je Kristina.

Radanović nije imao komentar na ovu konstataciju ali se čini da mu nije bilo svejedno zbog onoga što je čuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nickname

13.06.2018 16:49

Anabela je zena o cijem moralu ne bih komentarisala, ali je kao majka nula. Ne treba decu samo voleti i stititi, ima tu mnogo toga. Ali, ovu mrznju prema Kiji, ovu idiotsku potrebu da se ubedi nacija da je Luna svetica kojoj se omakne opijanje, drogiranje, psovanje, pljuvanje i kre..nje - to je nesto najodvratnije !

Odgovori 46 2
cica

13.06.2018 23:58

@Nickname - Sram vas bilo “osobo”, posto ne znam da li ste musko ili zensko. Mozda bas iz tog razloga sto ne znate ko ste, imate i tako naopako misljenje o Luni i Kiji. Luna ima oko 20 godina i moze da pogresi, dok ova druga koja ima blizu 30 godina, hoce istovremeno da ima muza, decka i ljubavnika?!

Odgovori 3 24
Nickname

14.06.2018 13:56

@cica - E, ako si mi rekla - bas me sram bilo! Usudila sam se da kazem svoj stav. Za razliku od vas, ja postujem vas stav, bez obzira da li ste musko ili zensko

Nickname

14.06.2018 15:42

@cica - Zaboravih, Luna ima 22 godine, moze da pogresi i da joj bude oprosteno - ali ne 40 puta!