(VIDEO) SLOBA OVO URADIO U INAT LUNI!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.06.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović je u proteklih nekoliko dana bio izložen mnogim stresnim situacijama, a pogotovo kada je reč o njegovoj još zakonitoj supruzi Kristini Kockar i bivšoj devojci Luni Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Iako Slobodan tokom svog devetomesečnog boravka nije često posećivao Drvo mudrosti, osim kada mu je neophodno da sa nekim obavi ozbiljan razgovor, ovoga puta desilo se nešto drugačije.

Naime, on je imao želju da čuje jednu pesmu, a bio je raspoložen i da sarađuje sa Drvetom.

- Šta treba da uradim da mi pustiš jednu pesmu? Mogu da ti kupim nešto u prodavnici, nemam šta da počistim ovde... Ne znam. Ništa mi ne pada na pamet, trenutno. Nisam nešto kreativan - pitao je Sloba.

Drvo je dobre volje, pa je zato odlučilo da ga časti pesmom koju je Slobodan poželeo da čuje.

- Želim da čujem od Raste - "Adio amore". Hvala ti, Drvo, mnogo! Vidimo se posle - rekao je Sloba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović, KIja Kockar i Luna Đogani

Pošto se velika halabuka digla oko pesme koju je Sloba naručio, on je iz inata zatražio od Drveta da trideset puta čuje istu numeru.

- Na svakih 15 minuta neka ide ta pesma. Pošto je takvu pompu izazvala pesma koju sam naručio za sebe, nek se sada vrti ceo dan... Svi misle da sam tu pesmu naručio zbog Kristine. Ovu pesmu sam naručio zbog sebe, ja tu pesmu volim, a ne zbog reči - pričao je Sloba. 

Nakon što je Sloba izašao iz Rajskog vrta, Drvo je počelo da ispunjava obećanje koje mu je dalo.

Đoganijeva mu je u jednom trenutku prišla kako bi mu prebacila zbog ponašanja, a on ju je ignorisao govoreći da želi da sluša pesmu. Ona je potom otišla da spava, a Sloba nastavio da peva, dok je Kija igrala.

Kako su supružnici uživali u ovoj melodiji možete pogledati u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading