(VIDEO) Luna napala Slobu: JOŠ 8 DANA I NEĆU VIŠE DA TE VIDIM U ŽIVOTU!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.06.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg popodneva Kristina Kija Kockar je otišla do Drveta mudrosti i zatražila jednu muzičku želju. Naime, ona je insistrirala da čuje pesmu sa njenog venčanja "Forever young" uz koju je zaplesala sa Slobodanom Radanovićem, ali je i on zatražio pesmu "Adio amore" koju u originalu izvodi Stefan Đurić Rasta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Drvo im je oboma ispunilo želju. Njih su savladale emocije već u prvim minutima. A, iako nisu bili jedno kraj drugog, pevali su iz sveg glasa i uživali u melodiji. Ovo je primetila i Slobina bivša devojka Luna Đogani koja mu je zbog ovoga prebacila.

Njih dvoje su ušli u raspravu, a Đoganijeva mu je saopštila da zbog njegovog ponašanja nastupati sam večeras na "Zadrugoviziji".

- Šta radim? Luna nemoj da me nerviraš. Kidaš mi živc! Šta sam ti uradio? - Upitao je iznervirano Sloba. 

- Sam ćeš da nastupaš večeras, ja neću da se blamiram više ni jedan posto. Ne moraš ti ništa da radiš da bih ja videla neke stvari - odbrusila mu je Luna. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Pevač je želeo da izgladi nesuglasice, ali neuspešno. On je krenuo za blogerkom u spavaću sobu i nastavili su raspravu.

- Šta sam ti uradio, reci mi. Što si nad*kana na mene? Juče sam bio ceo dan sa tobom, bio sam tu za tebe - pričao je Radanović.

- Nemoj da budeš molim te...Ja sam neraspoložena... Još ovih osam dana i da te ne gledam više, ni tebe, ni bilo koga - rekla je nervozno Đoganijeva.

Da li će blogerka promeniti svoje mišljenje u narednim satima, ostaje da saznamo. A njihovu raspravu možete pogledati u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Drago

11.06.2018 19:29

Luna nikome ne prilazi da osim Slobe da bi se svadjala.

Mika

11.06.2018 19:43

Sloba hoce da ostane na vezi sa njom. Kad Kija ode na posao Sloba odlazi kod Lune u posetu.

Dilajla

12.06.2018 03:52

Luna je Slobinatiha patnja.Onnju voli više od svog života.Sloba serazvodi po izlasku iz zadruge i ostaje a

Rada

12.06.2018 05:16

Kristini je bitan novac,slava i osveta.Ona je hladna, podmukla i teška osoba.Sloba vrlodobro poznaej njenu neiskrenost. Ona je pokvareni prevarant. i kao takva uspela je da obmane velikib roj ljudi Sloba Lunu voli više od svog života.Njihova veza je mnogo jaka i moćna,.Oni ne mogu jedno bez drugog.Razvod će uslediti odmah po izlasku iz Zadruge.nema niišta od pomirenja.