SLOBA PRED LUNOM PRIZNAO: Kija je lepa, ona mi je žena!

Autor:

Zadruga

11.06.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne noći, Miljana Kulić je ponovo odlučila da začini situaciju u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a ovoga puta njena "žtrva" je bio Sloba Radanović.

Foto: printscreen/youtube.com
Marko i Miljana

Popularna trudnica je razgovarala sa Markom Miljkovićem o fizičkom izgledu pojedinih zadrugarki. Kako Miljković nije želeo da joj odgovori na pitanje da li je ona lepša od Lune Đogani i Kristine Kockar, Miljana je odlučila da potraži odgovor od nekog drugog.

Ona je otišla kod Slobe i otvoreno ga pitala da li smatra da je ona lepša, zgodnija, privlačnija i atraktivnija od njegove zakonite supruge, Kije.

- Ne mogu da ti odgovorim, ona mi je lepša. Naravno da mi je lepa, ja sam bio sa njom pet godina. Ja te ne gledam na taj način. Ona je meni lepa, još uvek mi je zvanično žena - rekao je Radanović.

Foto: printscreen/youtube.com
Miljana ispituje Slobu

Pošto nije dobila odgovor koji je želela da čuje, Kulićeva je odlučila da provocira pevača pa ga je pitala da li mu se više dopada Kockareva ili Luna.

Kako je Sloba vešto izbegavao odgovor, Miljana je isto pitanje postavila Nemanji Đeriću Đeksonu, koji joj je bez ustezanja priznao da mu je ona mnogo privlačnija od blogerke i stjuardese.

- Kija je više moj fazon, Luna je mnogo mršava, mada je i Kija mršava. Kija je lepa u faci. Ja volim deblje, ti si deblja - rekao je Đekson.

Foto: printscreen/youtube.com
Zadrugari

Đoganijeva je pomno slušala ovu konverzaciju a kada je Miljana ponovo upitala Slobu da se odluči između žene i devojke, Luna je pobesnela.

- Miljana, pitaš pogrešne ljude za to! Što mene mešaš? Nemoj da me stavljaš u isti koš sa Kijom! Nemoj to da radiš! Laku noć - vikala je blogerka.

Ona je napustila sto za kojim su do tada sedeli a istovremeno je ustao i Radanović. Njih dvoje su otišli do hotela i tamo razgovarali o predstojećoj "Zadrugoviziji 4" na kojoj će nastupati zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drago

11.06.2018 19:38

Kija je lepa, lepsa, najlepsa.

Odgovori 10 1