(VIDEO) BANE I LUNA UŽIVALI u romantičnom trenutku!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je pre nekoliko dana definitivno stavila tačku na svoju vezu sa Slobom Radanovićem. Iako je pevač sa Đoganijevom prevario svoju suprugu, Kristinu Kockar, njih dvoje ipak nisu uspeli da opstanu zajedno.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna i Bane

Da je među njima zaista sve gotovo, dokazala je Luna prethodne noći kada je sa Banetom Čolakom uživala na dušeku u bazenu, dok je Sloba sastavljao svoj spisak za kupovinu.

Blogerka i Čolak su razgovarali o zadatku koji je trenutno na snazi u Zadruzi, a to je ignorisanje neobičnih pojava na luksuznom imanju.

- Ja bih umrla da vidim tatu ovde, i tatu i mamu - rekla je Đoganijeva.

- Najbolje da ću da iskuliram porodicu. Jasminu nisam video devet meseci - složio se Bane koji se setio svoje majke.

Foto: printscreen/youtube.com
Bane, Luna i Nadežda

Oni su uživali na dušeku koji se lagano kretao i njihao po vodi, a onda im se pridružila Nadežda Biljić pa su svi zajedno ugodno ćaskali.

Luna ni u jednom trenutku nije pogledala gde je njen dojučerašnji dečko, a ni Sloba nije izlazio iz Bele kuće, te nije video ovaj romantični trenutak. Ostaje nam da nagađamo, kako će Radanović reagovati kada sazna za ovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srle

22.05.2018 19:09

Luna Baneta tretira kaobrata, tu ničega nema niti će ikadabiti.Njihovi roditlji kao i ban je prijatelj njenog oca i poslovni saraik.Ništa više.Luna ludovoli Slobu, kao i on nju.Njihova veza je neraskidiva,bez obzira koliko se ljutili jedno na drugo.Luna je mlada, posebna devojka,iskrenado koske. Sloba je zavoleo takvu kakva jeste i on više bez nje ne može.Ona je njegov život injegova budućnost.uverićete se.