Kija i Sloba razgovarali o životu nakon rijalitija!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koja je podigla ubedljivo najveću prašinu i izazvala ogromnu pažnju javnosti, jeste ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kockar. Od kada su Luna i Sloba raskinuli, on je postao mnogo bliži sa svojom suprugom, Kijom.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba i Kija

Bračni drugovi su i prethodne noći komunicirali sa osehom na licu, a razgovor je počeo oko hrane koju će ove nedelje supružnici deliti.

- Tost će ti se pokvariti ako ga ne pojedemo - rekao je Radanović nagovešavajući Kiji da oni moraju podeliti taj obrok.

- Ako ga ne pojedemo? - pitala je Kockareva iznenađeno.

Pevač se ubrzo ispravio i naveo kako će tost sam pojesti, ali Kija je već imala blaženi osemeh na licu, pošto je shvatila da će ove nedelje deliti obroke.

- Ti si dobar sa mnom samo kad imam hrane - prebacila mu je Kristina.

- Ne lupaj gluposti, ja sam tebi sve davao - odgovorio je Sloba.

Foto: printscreen/youtube.com
Aca, Sloba i Kija

Kako je u Zadruzi boravio njihov zajednički prijatelj, Aca Živanović kao deo ovonedeljnog zadataka "Nesvakidašnje pojave", on im je u tom trenutku prišao i pokušao da ih sastavi i natera da se zagrle. Njih dvoje su maksimalno ignorisali pevača i nastavili priču o tome šta će jesti kada napuste rijaliti.

- Kad izađemo napuniću frižider. Veliki frižider ću da kupim i biće pun hrane. Da znaš. Biće i slatkiša, i svega. Čokolade, čips, biće šunke, kobasice, bečke šnicle, pileće supe, biće bifteka - navodila je Kija.

- Razmisliću - odgovorio je Sloba.

Radanovićeva bivša devojka, Luna, posmatrala je ovaj razgovor sa garniture u drugom delu prostorije. Bilo je evidentno da Đoganijevoj nije prijatno zbog prizora koji je videla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dijana

22.05.2018 09:54

Cakana, sve si dobro kazala. Istinito, iskreno i tacno.