MIKI VUKAO NADEŽDU, PA SE UDARAO KAMENJEM U GLAVU!

Autor:

Zadruga

21.05.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa Nadežda Biljić i Mikija Đuričića sinoć je prerasla u pravu jurnjavu po dvorištu "Zadruge", a sve je počelo kada je Miljana Kulić rekla pevačici kako je pčelar izjavio da nije zaljubljen u nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Miki tokom svađe...

Kada je ovo čula Nadežda, otišla je pravo kod Mikija da ga to pita, a on je počeo da histeriše. Najpre je počeo da je vuče kako bi je izbacio iz sobe za rehabilitaciju, a onda su se svađali u dvorištu:

- Rekla ti Miljana Kulić, pa jesi li ti normala? Miljana Kulić? Gluperdo glupa, bilo je pet ljudi i pitaj - urlao je Miki dok je Nadežda pitala kako može s njom tako da razgovara:

- Ne možeš tako sa mnom da razgovaraš. Sa mnom tako da razgovaraš?- vikala je Biljićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Udarao se kamenjem u glavu... Miki Đuričić

- Rekla ti ona da sam ja to rekao u "Magazinu In" pred pet ljudi, a niko ti nije rekao nego Miljana Kulić. Jesi li ti normalna?

Nakon duže svađe, Miki je u jednom trenutku šutirao sve što mu se našlo na putu, pa je dohvatio dva kamena i počeo da se udara njima u glavu. 

- Idem kući - urlao je Miki kog je obezbeđenje pokušalo da obuzda. U jednom trenutku je prišao i Milan Milošević koji mu je govorio da se smiri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

21.05.2018 12:32

Nemogu da verujem. Koliko mrtvih u Srbiji zbog nasilja a ovde se nasilje reklamira. Miki se pet puta nasilnički ponaša produkcija ga kazni direktnom nominacijom posle mu poklone 77% glasova. Izgleda da produkcija čeka da neko nastrada (sinoč je bilo opasno za trudnu Miljanu) jer če to biti zanimljivo za gledaoce. Zanima me dali neko od državnih organa zna za to. Sve je ovo postalo dosadno pa mora nešto da se desi. Strašno!!!!!!!!!!