Kija pevala Slobi, Luna ih posmatrala!

Autor:

Zadruga

20.05.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sunčano popodne, zadrugari su proveli pored bazena. Pojedini su se kupali i spas od vreline tražili u vodi, dok su drugi pokušavali da "nabace boju" pa su se sunčali pored bazena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Sloba Radanović, uskočio je u vodu i uživao u društvo svojih cimera a onda su učesnici počeli da se prisećaju starih hitova narodne muzike.

Pored bazena, Slobina supruga, Kristina Kockar, je sedela sa Milanom Miloševićem i Zoricom Marković, a kada je čula koje hitove Radanović pevuši, odmah mu se pridružila.

- Navikla sam da te viđam - pevao je Sloba, a zatim prokomentarisao - Ja sve te stare pesme mnogo volim. Volim i onu "Hajde crni moj leptiru".

- Prave stvari nikad ne umiru. Hajde vrati se bar na tren... Dragi ode, dragi ode, kako je mene smorila ta pesma, nema gde se nije slušala, i dan danas je hit - nastavila je Kockareva stihove koje je njen suprug započeo, a zatim se prisetila i pesme svoje cimerke, Zorice Marković.

Luna Đogani, sa kojom je Radanović prevario Kiju, gledala je ovo druženje supružnika iz prikrajka, ali se nije uključivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Boban

20.05.2018 19:50

Gledaj, gledaj, nece nista da ti skodi, ali ti Luno bas ne znas da pevas.

Odgovori 14 0
Gagica

20.05.2018 20:50

Sada neka i Lunja zapeva. Luncica nasa mala.

Zmija

20.05.2018 21:01

Zmija otrovnica

Če

20.05.2018 21:48

Kija prirodna lepotica.