Zorana Stefanov uhvaćena u dopisivanju sa OVIM bivšim zadrugarom!

Autor: pink.rs

Zadruga

20.05.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najistaknutijih Pinkovih zvezda Zorana Stefanov pre nekoliko nedelja završila je učešće u "Zadruzi", nakon čega ju je paparaco ugledao u restoranu Televizije Pink, gde je sedela sama.

Zorana je kafu i kiselu vodu ispijala potpuno sama, a čini se da joj niko nije ni bio potreban, budući da je zanimaciju našla na društvenim mrežama.

Zorana nije skidala pogled s ekrana svog mobilnog telefona, zbog čega je paparaco rešio da prošeta iza njenih leđa pokuša da sazna šta ili ko joj je to privukao pažnju.

Seksepilna pevačica je sve vreme koristila Instagram, gde nije skidala pogled s bivšeg zadrugara Jovana Mijalkovića, tačnije, njegovog naloga na ovoj društvenoj mreži! Pogledala je skoro svaku fotografiju ovog zgodnog manekena, koji je široj javnosti postao poznat u "Zadruzi", a potom se najviše zadržala na njihovoj zajedničkoj fotografiji nastaloj na jednom od njenih nastupa u srpskoj prestonici.

- Bili bismo u Zadruzi da smo se smuvali - započeo je Jovan na Instagramu flert sa Zoranom koja je rešila da mu odgovori, te ga je upitala šta radi.

Da li će flert dvoje zadrugara prerasti u nešto više, ostaje da se vidi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gagica

20.05.2018 20:45

Zorana se mnogo osramotila u Zadruzi kao laka devojka.