UDARALA BIH GLAVOM O STUB: Luna priznala šta bi radila na Kijinom mestu!

Autor:

Zadruga

19.05.2018

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petak uveče rezervisan je za Igru istine u Beloj kući. Tako je bilo i prethodne noći, a zadrugari su se svim silama potrudili da jedni iz drugih izvuku sva priznanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Jovanu Tomić Matoru je interesovalo da li Luna Đogani i dalje veruje svom oženjenom dečku, Slobodanu Radanoviću, sa kojim je pre nekoliko dana zvanično raskinula. Matoru je zanimalo i da li će blogerka i pevač nastaviti svoju romansu nakon rijalitija, odnosno da li će ona tada verovati u njegove reči.

- Ja sam sve ljude zanemarila od kad sam se smuvala sa njim. Niko drugi nije kriv osim mene, ja sam to tako želela. Njemu sam stvarno 100% verovala. Ne znam da li bih mogla da mu verujem napolju. Ja bih volela da mu verijem. Za neke stvari mu verujem, za neke ne verujem. Nisu mi jasne neke stvari, kad se njih dvoje pogledaju. Da su tu stvarno stvari bile gotove, kako je on pričao, bilo bi drugačije. Ja vidim neke stvari i osećam se kao budala. Ranije sam osećala neprijatnost i krivicu prema Kiji a sada ne osećam ništa, promenila sam mišljenje. Kod mene se ništa nije promenilo, osećanja se nisu ugasila. Da sam ja išla na godišnjicu sa svojim bivšim dečkom, ili mužem da sam ga imala, kopala bih rukama i nogama da mi oprosti. A on mene pita "Šta ja da uradim". Jesam izgubila nadu, ali ja ga volim, zaljubljena sam. Izgubila sam veru, šamar da mi je neko spucao manje bi me bolelo - bila je iskrena Đoganijeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Zorica Marković se umešala u ovo blogerkino izlaganje i pitala je šta misli, kako se Slobina supruga, Kristina Kockar osećala kada joj se dogodila ova drama.

- Šta bi bilo da si ti Kija - pitala je otvoreno Markovićeva.

- Ja, da mogu da biram, ne bih bila ovde. Ne bih htela da ih gledam. Ubila bih i njega i nju. Ona je birala da dođe ovde, ja nikad ne bih ušla. Nisam dovoljno jaka da to gledam, ne bih mogla da izdržim, udarala bih glavom u ovaj stub, haos bih napravila. Da sam napolju on mene u životu ne bi video - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading