Cakana u strahu za ćerku: LUNINI JOJ PRETE!

Zadruga

19.05.2018

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina digla se nakon gostovanja Dragice Radosavljević Cakane u studiju rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragica Radosavljević Cakana

Iako je pevačica došla kao podrška svojoj prijateljici Viktoriji, ni nju nije mogla zaobići priča koja interesuje celu Srbiju, a to je  priča o ljubavnom trouglu između oženjenog Slobodana Radanovića, njegove žene Kristine Kije Kockar i mlade blogerke, pevačeve devojke, Lune Đogani.

Cakana je u emisiji jasno iznela svoj stav o ovoj temi, što je izgleda razljutilo Lunine fanove, te su počeli da je vređaju  i prete:

 

#ljubavzaljubav?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Apr 5, 2018 at 4:57am PDT

- Anabela me nije pozvala nakon mog gostovanja u studiju, a valjda i ona zna koga sme, a koga ne da zove.  Međutim, nakon što sam ja javno iznela stav o nemoralnom ponašanju njene ćerke, počele su da mi stižu preteće poruke sa lažnih profila -  rekla je ona za portal Republika. rs i nastavila:

- Poruke su glasile ovako: "Videćeš ti babetino jedna, koji ti hit imaš?", "Platićeš za sve što si rekla", "Ti si razvela muža, glupačo jedna".

Vrhunac bezobrazluka ljudi koji upućuju Cakani ovakve poruke, jeste i prozivanje njene ćerke.

- Pisali su i poruke sledećeg sadržaja: " Šta je tvoja ćerka, ako je Luna kurva".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Ipak, Dragica je čvrsto ostala pri svom stavu i nakon ovih sramnih poruka:

- Smatram da je Sloba najveći krivac u celoj ovoj priči, drugi krivac jeste Luna, jer iako je iskrena to ne opravdava njeno nemoralno ponašanje. Znate kako to je isto kao kada bi mi rekli "Evo sada mi se ide u WC, i onda bez pardpona izvršili nuždu na sred dvorišta, ali to se tako ne radi, uvek ćemo sačekati da te stvari odradimo na mestu na kome se to radi". Tako i sa ovim, možeš ti koliko god da budeš zaljubljena,  ali ne možeš da budeš u vezi sa oženjenim muškarcem, jer to nije normalno - rekla je pevačica za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nevena

19.05.2018 19:56

Sve te poruke sa pretnjama salju Djoganijevi na celu sa Anabelom. Treba ih prijavili policiji.

Senka

19.05.2018 19:59

Ako ona sebi uzima za pravo da komentariše Lunu koja joj nije ništa,da brani instituciju braka a i sama se petljala u tuđe,onda i Lunini fanovi imaju pravo da joj kažu da je to licemjerno...a niko joj prijetio nije...

milena

21.05.2018 09:46

@Senka - Komentarise desavanja u rijalitiju kao i svi ostali ljudi. Ima pravo na svoje misljenje kao i svi ostali ljudi. Bila je gost, pitana je i zasto ne bi dala svoje vidjenje takmicara koji su prodali svoju privatnost? Ali da joj prete radi toga, mogu samo idioti.

Emil

19.05.2018 22:16

Ma bravo ženo, što ostaješ pri svom stavu, jedinom ispravnom i to zna cela Srbija a i čitav region. Nadam se da će se neko pozabaviti tim internet budalama.

Odgovori 44 5