Filip i Žuti se posvađali, pa Miljana JEDNOM REČENICOM NAPRAVILA KOLAPS!

Autor:

Zadruga

19.05.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra istine uvek unese nove trubulencije u Beloj kući a tako je bilo i prethodne večeri. Nova svađa nastala je između Radosava Stefanovića Žutog i ljubavnog para koji čine Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

Sve je počelo onoga trenutka kada je Marko MIljković želeo da sazna zbog čega su se ovo troje zadrugara posvađali za vreme emisije "Radio Amnezija".

- Objasni nam oko čega je bio konflikt koji si ti danas imao sa Marijom Anom i Filipom - pitao je Marko Žutog.

- Nebitna je situacija, ali je postala bitna jer je ona bila nervozna. Mi smo se tu skupili, pravili hranu i slušali emisiju. Oni su ušli i počeli njihovu raspravu, tu pored zvučnika. Ne znam oko čega su se svađali, u to se ne mešam. Svi su prokomentarisali da im smeta, ali ja sam malo glasnije rekao "Hajde vas dvoje, malo tiše, da slušamo". Na to se Marija Ana okrenula i rekla mi "Šta se ti mešaš, debilčino jedna". Ja sam joj odgovorio "Marš u pi*du materinu nije danas subota, subotari". Oni su se zbog toga naljutili - rekao je Žuti vidno iznenađen.

Foto: printscreen/TVPink
Žuti

Filip se našao prozvan najviše zbog reči "subotari" koju je inače skovala Miljana Kulić, kao sinonim za zadrugare koji se u zbivanja uključuju samo subotom kako ih narod ne bi izbacio iz bele kuće.

- Ne možeš ti sebi da daješ za pravo da Mariju psuješ na osnovu mog i njenog odnosa. Ti ako si meni ortak ne treba da govoriš subotari i tako to - naveo je Đukić.

- Nisam znao da te to vređa - odgovorio mu je Stefanović.

Foto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Za vreme ove rasprave, Miljana se sjajno zabavljala pa je s vremena na vreme dobacila svoju kovanicu koju je sada ukombinovala na malo drugačiji način.

- Nedeljko Subotić - vikala je Kulićeva Filipu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading