Matora: LUNA MI NIJE PRIJATELJ, A KIJA MI SE NAŠLA U TEŠKIM SITUACIJAMA!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.05.2018

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prijateljica Lune Đogani. Međutim, Matora je u poslednje vreme mnogo bliža sa Luninom ljutom suparnicom, Kristinom Kockar, nego sa svojom drugaricom iz spoljnog sveta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Upravo ove relacije želeo je da razjasni Lepi Mića koji je u Igri istine pitao Tomićevu šta misli o Đoganijevoj, ali i o Kristini.

- Posle onog razgovora sa Lunom, pokušale smo ponovo da se malo zbližimo. Kada se sve ovo desilo, ja sam jedna od retkih koja joj nije prišla. Imam mišljenje o Slobi, Kiji i Luni kao i svi. Meni se ne sviđaju stvari koje Luna radi, prvenstveno zbog sebe. Ja sam je molila da i u toj svađi ostane dostojanstvena. To nije prijateljstvo što nas dve imamo u rijalitiju. Kija mi se sto puta našla u nekim situacijama, Luna je jednostavno zatrpana svojim problemima. Ovo nije ni "P" od prijateljstva. Nemam loše mišljenje o njoj, i kad izađemo napolje nastavićemo svoje druženje. Ne želim da joj dajem savete - rekla je Matora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Luna je potvrdila sve ove Jovanine reči i naglasila da ona u rijalitiju nije osoba kakva je napolju.

- Ja sa Kijom ni jednog jedinog trenutka nisam pričala o Slobodanu, imam mišljenje da se folira za neke stvari. Za celu tu priču oko Slobodana i dalje mislim da se folira. Ali meni prija njena energija, mogu da pričam sa njom, a sa Lunom nemam takvu komunikaciju. To ne znači da ja Kiju više volim i da mi je veći prijatelj. Luna nije ni deset posto osobe kakva je napolju. Meni je jako krivo zbog toga - završila je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading