(VIDEO) KIJA ZAVRŠILA SA SLOBOM ZA SVA VREMENA?!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.05.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri Kristina Kockar i Sloba Radanović su imali žestoku raspravu kada su pale teške reči, ali je došlo i do fizičkog okršaja. Kija, kao još uvek zakonita supruga ovog ukućanina je zahtevala od pevača da prizna jednom za sva vremena šta oseća.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar i Sloba Radanović

Dok su Kija i Bora Santana sedeli u dvorištu, njima je prišla Miljana Kulić i upitala gde je Sloba, na šta je Kockareva dala odgovor koji govori u kakvom su odnosu. 

-  Gde je Boba? - upitala je Miljana čim je sela pokraj Kristine. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar priča sa Duškom Radonjićem i Miljanom Kulić

- Ne znam, ne zanima me taj čovek. Što kaže Mića, taj Boba je imao svojih pet minuta koji su se završili - odgovorila je Kija. 

Sinoćna svađa itekako nosi posledice. Njih dvoje od tada nisu ni reč progovorili, a ako je verovati Kristininim rečima ona je okrenula novi list i Slobi neće pružiti novu šansu. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar priča sa Duškom Radonjićem i Miljanom Kulić

Da li će Kristina promeniti svoje mišljenje tokom dana i da li će ponovo stupiti u kontakt sa Radanovićem, ostaje da saznamo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading