Luna udarila na Slobu: JAVNO ME JE PONIZIO!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.05.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u toku noći doživela nervni slom kada je posle nekoliko pića koje je popila na žurki izgubila kontrolu i počela da baca sve po pabu. Takav ispad bio je prouzrokovan zbog celokupne situacije koja joj se dogodila sa njenim bivšim dečkom Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević i Luna Đogani

Nakon što je Luna razbila sve što joj se našlo na putu, ona je fizički nasrnula na Slobu kako bi iskalila sav bes koji je u sebi potiskivala, a obezbeđenje je zbog toga odmah odreagovalo. 

Kad su se strasti smirile, Milan Milošević joj je sutradan prišao kako bi je utešio.

- Ja sam bio u vezi dve godine, pa nisam mogao da kažem da volim. Nikad ne bih mogao da dozvolim da se nekom tako nešto dešava. On je možda u tebe bio zaljubljen kako god, ali da te voli i da se ovako ponaša ne može - rekao je Milan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević i Luna Đogani

U ovom razgovoru blogerka je priznala šta je to što ju je dotuklo posle psihičkog pada koji je preživela jer je slepo verovala u njihovu ljubav.

- Ja njemu kažem kad se vratio u pab:"Nisi me nijednom pogledao, bre! Da li ti znaš kad bih ja dozvolila da tebi bude loše? Pre bih da mi ruku odseku", a on nije došao nijednom da me vidi. Ležao je kao mrtvak u krevetu. On onda ni nju nije voleo. Njemu nije palo na pamet da dođe da me poseti, ne mogu da verujem. Raspadam se i nikom ništa. Javno me ponizio, ispi*ao se po meni i to ne jednom, nego više puta! Ne može njega više da zabole moje reči od onoga što je on meni uradio. On i kad se izvinjava, on ne zna zašto to radi - rekla je Luna.

- Ne može neko da nosi epitet dobrog čoveka kad ima ženu koja sedi tu, a on ljubi drugu. Samo to razmisli. On je trebalo da kaže da neće biti ni sa jednom ni sa drugom do kraja rijalitija... A rekla je ona da će te on ostaviti, sećaš se - pokušavao je Milan da je uteši.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna još uvek ne može da prihvati da osoba sa kojom je delila sve može da se promeni preko noći, a šokantna joj je činjenica da je Slobodan ponovo postao privržen svojoj supruzi Kristini Kockar iako zna da je ona osoba koja je spremna na sve.

- Znaš šta još ne mogu da razumem? Kad neku osobu znaš dobro i milion nekih stvari, znaš na šta je sve spremna da uradi i ti opet sa tom osobom možeš da sediš i da radiš sve ovo. Ne ide mi u glavu da je to Sloba, ne mogu da verujem da neko tako može da se promeni. U njegovim očima ja ne vidim više ništa - rekla je Luna.

- Pa on to sve zna, veruj mi... Slobi treba takva, vidiš da on voli to - zaključio je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana

16.05.2018 18:15

Ona nije svesna da se javno ponizila sama onog trenutka kad je ustala i rekla da je zaljubljena u ozenjenog coveka. Sve ostalo sto je usledilo posle toga je posledica njenih/njihovih postupaka. Ako imas hrabrosti da uradis nesto sramno ili nemoralno moras biti sprman/a da podneses i snosis posledice svojeg ponasanja i sopstvenih izbora. Ako ne umes da se nosis s tim, nemoj to da radis. Vrlo je jednostavno.

Odgovori 14 0
Nevena

16.05.2018 18:43

Prvo su Luna i Sloba svojim svalerisanjem javno ponizili Kiju. Kad je Kija usla u Zadrugu ponovo su je ponizili vodeci ljubav pred njom.

Odgovori 13 0