(VIDEO) Evo šta Sloba treba da uradi da bi mu Kija oprostila!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.05.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zaključila da njen suprug Slobodan Radanović i njegova bivša devojka Luna Đogani igraju igru i, kako tvrdi, sami sebe prave budalama, Kristina Kija Kockar osamila se u pabu gde joj se ubrzo pridružila najbolja drugarica Ana Korać. Njih dve su razgovorale o tome šta bi se desilo kada bi, hipotetički, Kija ostala trudna sa Slobom, što bi, prema Kristininom mišljenju, Radanović izuzetno teško podneo posle javne prevare i niza neprijatnosti koje joj je tokom prethodnih meseci priredio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Ana Korać

- Zadržala bih dete, a njega bih tek onda šutnula! Tek bih ga onda šutnula... On bi umro da je to uradio, a da sam ja ostala trudna.

- A da nije znao da si trudna? - upitala je Ana Korać.

- Ne, najbolje da je znao da sam trudna, onda bih ga ubila! A ovako bih ga ostavila samo da umre u šoku, do kraja života da se kaje - rekla je Kija i sa sigurnošću potvrdila da bi, kada bi sada saznala da je trudna, zadržala dete.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Ana Korać

- Ostavila bih, naravno, dete. Mislim, muž mi je, ljubav je to... To što je on skot, to je druga stvar. To bi bilo dete ljubavi, samo što bi raslo samo s majkom - rekla je Kristina i za kraj dodala:

- Morao bi jako da se pokaje, da se iskupi, kao što bi i sad morao da se jako pokaje, ali mislim da on nije dovoljno kadar za takve stvari, nema on tu snagu da iznese to. Ne mogu, nesrećna sam, on ne može da iznese ono što ja želim da iznese i uradi iz ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading