Kija se vratila u Zadrugu, EVO ko ju je prvi posetio!

Autor:

Zadruga

25.04.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar se poslednjih nekoliko sati nalazi u teškom depresivnom stanju, a sve zbog ponašanja njenog supruga Slobe Radanovića koji ju je povredio rečima da se ona folira i da nije toliko povređena koliko se predstavlja. Ona je doživela "nervni slom", povraćala, a zbog toga joj je i ukazana lekarska pomoć.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Celo popodne je bila odsutna iz Bele kuće jer je bila kod psihijatra, a kada se vratila u Belu kuću ona je otišla u pab da se odmori. Prva koja joj je prišla nakon povratka od lekara bila je Zorica Marković, koja se ponudila da joj pruži pomoć za šta god da joj zatreba.

Zatim su Ana Korać i Milan Milošević obišli svoju cimerku da bi videli kako se oseća, pa ubrzo napustili postroriju u kojoj se Kija odmarala. Na njenom licu se vidi da je iscrpljena i bleda, ali da je u mnogo boljem stanju nego pred odlazak kod lekara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading