Marija Kulić: Miljana se smuvala sa Banetom da bi Marko bio ljubomoran!

Autor:

Zadruga

24.04.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić, učesnice "Zadruge", Marija Kulić važi za osobu koja uvek kaže šta misli, a za medije često komentariše ponašanje svoje ćerke u najgledanijem rijalitiju, i to bez dlake na jeziku. Najaktuelnija tema je Miljana i njena nova veza sa Banetom Čolakom, koja je započela u nedelju ranom zorom. Naime, Miljana je tražila savete od Baneta kako da se ponaša sa Markom Miljkovićem, u koga je zaljubljena, a onda je u trenutku usledio strastveni zagrljaj između Baneta i nje, kao i poljupci.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

- Samo su se ljubili, nije je pipao "dole". Ona uvek tako radi sa momcima. Htela je da vidi kako će Miljković da reaguje, htela je njega da napravi ljubomornim. Namerno je Baneta ljubila glasno da bi Marko čuo. Marko nije spavao tada i nekoliko puta se okrenuo jer ih je čuo. Tri puta sam pregledala snimak - kaže Marija, a onda se osvrnula i na drugog potencijalnog zeta Marka Miljkovića.

Kulićeva: Miljana mnogo puši, ali je sreća što ne uvlači dim, inače bi beba imala velike komplikacije

- Nema ničeg lošeg u tome da joj se tamo neko svidi jer ona nema ni muža ni momka. Nije udata, a nije u vezi, pa tako nikoga ne bi povredila. Pritom je mlada devojka kojoj je potrebna pažnja. Nemam ništa protiv, šta više, mislim da je Marko dobar za nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Bane Čolak
  • Ona je izjavila čak da lepšeg dečka od Miljkovića u životu nije videla?

- Jeste, ali je više puta rekla da je Bora Santana baš po njenom ukusu samo da nije pripadnik romske nacionalnosti. Ona tvrdi da on ima najlepše crte lica, a moja ćerka voli muškarce sa tamnom kosom i tenom. Videla sam da Marku baš i nije bilo prijatno dok je Miljana to pričala, pa joj je dobacio: "Ti, Miljana, samo gledaš fizički izgled muškarca!", a ona mu je rekla da to nije tačno i da je uvek privuče karakter osobe.

Marija: Viktorija je prava klozetarka! Nekadašnja pop zvezda je ušla u rijaliti da čisti toalet

  • A šta kažete o vezi Mikija i Nadežde?

- Miki i Nadežda su mi bože sačuvaj! Ko zna sa kim je ona sve bila i sa kim će tek biti. Ja sam saznala da je i Sloba pre ulaska u rijaliti imao više puta seks sa njom. To je strašno i žalosno. Njeni roditelji su fini, ali ne mogu ništa da joj kažu i da utiču na nju. Vidim da Biljićkina majka stalno traži neka opravdanja za ćerkino ponašanje. Kad imate takvo dete, to je strašno, ne možete tek tako da ga se odreknete i da ga izbacite na ulicu. Možete da ga kaznite, ali ne možete da ga izbacite iz kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Nadežda Biljić
  • Smatrate li da je seks Nadežde i Mikija taktika pred finale?

- Nadežda nema taktiku, ona je stvarno takva. Pila je alkohol na Vaskrs i Miki je kao muškarac sve to iskoristio. Ona je lujka, meni je nije žao. Svi vide da ona ima veliki problem. Ona bi trebalo da ide kod psihijatra. Sad nije isto kasno, ali trebalo je da njena majka ranije prepoznaju da ona nije baš u vinkli. Psihijatrijske bolnice su pune devojaka poput nje. Ona je lakog morala. Obrukala se u ovom rijalitiju za sve pare. Muškarci je samo koriste da se isprazne na njoj, kao na primer Bane Čolak. Baš nemam komentar u vezi sa njenim ponašanjem.

Miljanina mama: Nadežda je za psihijatrijsko lečenje, žao mi je njenih roditelja

  • Da li se plašite da bi Miljana mogla da ima izvesne komplikacije vezane za trudnoću s obzirom na to da je tamo stalno izložena stresu?

- Ja nisam bila za to da Miljana uđe odmah posle prethodnog rijalitija u "Zadrugu". To je stresno okruženje, a njoj sada treba mir da bi sve sa bebom bilo u redu. Ona mnogo puši, ali je sreća što ne uvlači dim inače bi beba imala velike komplikacije. Ja sam u trudnoći pušila, pa se Miljana rodila hiperaktivna i takva je uvek. Drago mi je što joj je produkcija omogućila da ima kuvan obrok i voće i što paze na nju i na bebu.

  • Nedavno je opet ušla Zorica Marković. Kako komentarišete njeno učešće?

- Ta žena me je razočarala. Zorica je komentarisala da je strašno što je Miljana trudna u rijalitiju. To stoji, ali to može da kaže svako sem Zorice i Matore. Njih dve su srčani bolesnici. Zorica je jedva ostala živa posle operacije srca, mislila je da će da umre. Ona ima četiri kafane od kojih zarađuje, a bolesna ulazi u rijaliti zbog novca. Može da umre od prevelikog stresa. Ne brine se za sebe, a brine se za Miljanu. Jovana Matora isto ima srčane smetnje, a napadaju Miljanu zbog trudnoće.

  • Ko vam je najiritantniji takmičar?

- Mikija nekad mnogo volim, a nekad je mnogo iznervira. Bezobrazan ume da bude i onda napada neke ljude i izmišlja svakakve stvari. Nadežda mi je najiritantnija, to je sigurno.

  • Ko se nije snašao u Beloj kući? I koga biste odmah izbacili iz "Zadruge"?

- Po mom mišljenju Viktorija se ni malo nije snašla unutra. Takva pevačica je u rijalitiju čistačica kupatila. Nekadašnja pop zvezda je ušla u rijaliti da čisti toalet. Ni Maca Diskrecija se uopšte nije snašla unutra, sad je nezanimljiva i onda na sve načine pokušava da privuče pažnju i svašta priča ljudima. Mojoj Miljani je rekla da će da rodi kopile. Ona samo ide i kune ljude, pa im priča najstrašnije stvari samo da bi se o njoj govorilo.

  • Ko su vam favoriti? Koga vidite u prva tri mesta u finalu?

- Iskreno, vidim Miljanu u prva tri mesta. Pored nje sigurna sam da će do finala da doguraju i Kristina Kockar i Miki Đuričić. Njih troje su se najviše izdvojili u Beloj kući i mislim da su i ovako favoriti u narodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Todor

25.04.2018 23:05

Komentariše Nadeždin ljubavni život, a njena ćerka ostala trudna u rijalitiju. Bolje da se posvetila lečenju Miljana umesto da je šalje u rijaliti da im zarađuje pare.