(VIDEO) MINA OPET JURI ĐEKSONA!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.04.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasprave koje su u proteklih nekoliko dana imali Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić postale su sve učestalije, naročito zbog Mine Vrbaški koja je želela da umeša svoje prste i napravi razdor između njih.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

Ona je u jednom intervjuu sa Ognjenom Amidžićem priznala da ima cilj da ih razdvoji i da on ipak pripada njoj, a kako stvari stoje to joj već i polazi za rukom. Naime, oni su se ponovo našli u dvorištu, a onda su započeli razgovor.

- Napravila si mi problem što si došla kod bazena, svi su rekli Andrijani... ja i da raskinem sa njom tebe neću je*ati u životu! - rekao je Đekson.

- Ja želim samo da pričam sa tobom, ništa drugo ne očekujem! Šta, ne možemo da blejimo kao pre? - pitala je Mina.

- Ma, marš! Neću da blejim zbog drugih! - rekao je Đekson.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

- Znaš li koliko je meni kul da blejim sa tobom, jednostavno, ti si ti - ubeđivala ga je Mina.

U jednom momentu naišla je i Andrijana koja se, videvši njih kako razgovaraju, okrenula i vratila u hotel što je Mini i te kako prijalo.

- Imaš mnogo ljudi ovde pa bleji sa njima... ti si retard, šta? Ne možeš ništa da ispraviš, nemoj da se praviš glupa! Pokušala si od mene da napraviš retarda. Sada idi i objasni joj da me smaraš ovde, ja neću da je jurim - rekao je Đekson.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Neću da se vraćam na staro, ali nisam bila grešnija od tebe. Ti si bio mnogo gori nego ja, ali to si ti. Toliko si zaljubljen? Sve je ovo tako čudno... - bila je uporna Mina.

Kako biste i vi prokomentarisali ovu situaciju pogledajte video u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading