MATORA NIJE MOGLA DA ZADRŽI SUZE!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.04.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji dan je za Jovanu Tomić Matoru i te kako veseo i srećan s obzirom na to da je svoj 28. rođendan dočekala u Zadruzi uz mnogo torti i poklona koji su za nju poslali njeni najbliži i najbolji prijatelji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Iako je sve to već očekivala, nije mogla da se suzdrži kada je ugledala i njihove čestitke, pa se rasplakala onako kako je niko nikada nije video.

Ukućanka je pre svega pročitala pismo Velikog šefa, a zatim poruke svojih najbližih kojima se toliko obradovala da je zbog emocija koje su je preplavile u tom trenutku jecala od plača.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Torta

- Draga Matora, Veliki šef ti od velikog srca čestita rođendan. Želimo ti da uživaš u današnjem danu. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

- Vidimo te ponekad na tv-u, ali nam mama ne da da te gledamo, budi dobra i nemoj da praviš gluposti! Vole te Paja i bubica, mama te ne voli, ali šalimo se! - čestitka njenih najbližih.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

- Pijemo mohitno i sedimo na najboljem splavu u gradu i spominjemo te u nadi da ćeš uskoro biti sa nama. Želimo ti srećan rođendan i da nikada ne ostariš, ali da uvek ostaneš naša Matora! Žele ti Cile, Laki, Luka i ostala ekipa! - čestitala joj je ekipa sa splava.

Matora je takođe istakla da najviše na svetu voli svoje rođendane, a kako će ovaj proslaviti u drugačijim uslovima i daleko od onih koji joj u ovim trenucima najviše nedostaju, preostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading