A NEKADA SU BILE NERAZDVOJNE: Rat bivših zadrugarki!

Autor:

Zadruga

21.04.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne noći, izbila je žučna rasprava između učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima i to ponovo zbog hrane. Nakon što su se sukobili Nemanja Đerić Đekson i Milan Milošević, teške reči su razmenile i Andrijana Radonjić i Sanja Stanković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana i Sanja

Njih dve su već nekoliko dana na ratnoj nozi, a sada je svađa dostigla vrhunac. Andrijana je zamerila Sanji što je nije pitala da li ima šta da jede i zbog toga joj je odbrusila "Marš, bre. Sram da te bude".

Stankovićeva je zbog ovih reči otišla u sobu i rasplakala se, a u njenu odbranu odmah je stala Jovana Tomić Matora.

- Sedam meseci si joj se poveravala, šta sad? Više niste drugarice? Evo ti sad, druži se sa tatom, nemoj da se družiš sa njom - vikala je Matora na Andrijanu.

Foto: printscreen/youtube.com
Andrijana Radonjić

- Napada me, a nije u pravu, napada me zbog dve viršle. Pali - odbrusila im je Radonjićeva i otišla iz sobe pokazujući im srednji prst.

- Pali ti, folirantu jedan! To je ta Andrijana koja sedam meseci ovde ćuti i smrdi! Posle je Sara loša - viknula je Sanja za svojom bivšom drugaricom.

Nakon ovih teških reči i Pinkova zvezda se rasplakala u dvorištu, a oko nje su se odmah skupili Zorana Stefanov, Duško Radonjić i Đekson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading