Tužna porodična sudbina Nemanje Đerića: NIKAD NISAM UPOZNAO OCA!

Autor:

Zadruga

17.04.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijaliti-programa "Zadruga" reper Nemanja Đerić nikada nije upoznao svog oca, koji je umro zbog posledica zdravstvenih problema koje je imao sa srcem kada je Đekson imao devet meseci. Reper za Rijaliti otkriva da o ocu zna osnovne stvari i da se preterano ne interesuje za njega.

RepublikaFoto: instagram.com/Printscreen
Nemanja Đerić Đekson

- Moj otac nije tu, ja ga nikada nisam upoznao. Umro je kad sam imao devet meseci. Imali ste prilike da vidite moju majku kao podršku, a oca ne zato što ga nemam - započinje priču Đekson i kaže da mu gubitak jednog roditelja nije bolna tema i da se za njega nikada nije interesovao.

- To što mi je otac umro mi nije bolna tema, ja se ne interesujem za njega. Nikada se nisam ni interesovao, znam neke osnovne stvari o njemu, to je dovoljno - kaže Nemanja, kome roditelj ne nedostaje jer, kako kaže, nikada nije osetio kako je to imati tatu.

Đerić: Zamisli tipa ja tebi kažem: "Je*em ti ćaću", a tebi umro ćale

- On mi nikada nije falio kroz odrastanje jer nisam osetio šta to znači imati ćaleta, ne znaš šta ti fali. Imao sam dedu i starijeg brata, koji su mi bili neka očinska figura u životu - objašnjava Đerić i dodaje:

- Čudno je to, znam da je ćale umro zbog problema koje je imao sa srcem.

 

#djexon #traume2 #kurtoazija #hilluminati #youngdjexon

A post shared by Djexon Kurtoazija ? (@djexongram) on May 15, 2017 at 10:56pm PDT

Đekson je jednom prilikom u rijalitiju sa Sašom Rudarom polemisao o upotrebi psovke kada ti neko želi zlo ili je koristi kao šalu.

- Zamisli tipa ja tebi kažem: "Je*em ti ćaću", a tebi umro ćale - rekao je tada Nemanja bivšem zadrugaru koji tada nije znao da se Đerić ne seća svog oca jer nije imao priliku da ga upozna, pa bi ovu vrstu šale možda i lično shvatio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading