Mikijev rođak šokirao: JA ĆU MU POKAZATI PORNIĆ!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.04.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred samo gostovanje u emisiji "Zadruga - Porodice zadrugara" kod voditeljke Katarine Nikolić, izjavu o s*ksu Mikija Đuričića i Nadežde Biljić dao je pčelarov rođak Neša Đuričić!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Neša Đuričić

Nadežda i Miki imali su žestoku akciju, koju su prekinuli istog trenutka kada su primetili da ih snima kamera. Neša  je rekao nam je da prihvata "snajku", ukoliko se za nju bude odlučio njegov brat.

S obzirom na to da je u jednom trenutku Neša Đuričić rekao kako Miki nikada, nakon izlaska iz rijaliti programa, nije gledao svoje predstavljanje u istima u kojima je bio učesnik, zanimljivo je pitanje da li će sada pogledti ove svoje eksplicitne snimke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

- Hteo to ili ne, mora pogledati. Ja ću mu prvi pokazati, čim ga budem video. Po meni, to nije toliko strašno. On je muško, nema devojku, čovek je slobodan, desi se, sedam meseci je tamo, emocije su pojačane - rekao nam je Neša i dodao:

- Ja Nadeždu mnogo gotivim. Deluje mi da je devojka boem. Da bi dala za svakoga život, tako mi izgleda. Ima našu podršku. Miki kako odluči, mi smo svi za - rekao je Neša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading