(VIDEO) Đekson prekinuo Minin i Tomin S*KS!

Autor:

Zadruga

15.04.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su Mina Vrbaški i Tomislav Panić raskinuli svoju vezu pred milionskim auditorijumom, njihove emocije i strasti su se tokom noći razbuktale i rešili su da svoju vezu obnove.

Foto: printscreen/youtube.com
Mina i Toma

Tokom žurke koja je priređena povodom rođendana Dragice Janičić njih dvoje su se poljubili, a malo potom su se odlučili na dalji korak i imali seksualne odnose. Miki Đuričić je želeo da im učini uslugu, pa im je obezbedio sobu za rehabilitaciju kao sklonište gde će voditi ljubav.

U jednom trenutku Luna Đogani je sa nekolicinom drugara je došla na ideju da se našali tako što će Nemanji Đerić Đeksonu reći da je Miki u rehabu i da želi nešto da mu kaže. On je naseo na šalu, a kada je video šta ga čeka, samo se okrenuo glavom bez obzira.

Đuričić je takođe rekao Tanji Jovićević da je čeka iznenađenje u njegovoj sobi i da mora da ga uzme. Kada je videla da su Toma i Mina u rehabu, bilo joj je veoma neprijatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

15.04.2018 12:38

Kakve neumesne ssale. Mnogo budala je u Zadruzi.