(VIDEO) Đekson o Andrijani: ONA ĆE MENE OSTAVITI!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.04.2018

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza koja je izazvala burne rekacije javnosti i svih zadrugara je Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona. Zbog mnogih komentara čija su mišljenja bila podeljena, Veliki šef odlučio je da im pošalje pismo, a naglasio je da svi takmičari moraju dati svoje mišljenje o njima za stolom i pred svima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson

Kako su mnogi pominjali njen moral, Đeksonu se to nimalo nije dopalo, pa je, prvi put otkako je postao učesnik najgledanijeg rijalitija, javno odbranio njeno dostojanstvo tako što je rekao šta zaista misli o svojoj devojci.

- Pustio sam vas sve da pričate, sad vi slušajte mene. Što se tiče morala, smešno je diskutovati. Od prvog dana ovde gledam je kao najveću princezu. Ne pokušavam da omalovažavam bilo koga. Ona se najmanje ložila na Mićine rovce. Glupo je pričati o moralu, mogu samo to da kažem. Gledam devojku osam meseci ovde i nisam dao sebi nikako za pravo da je smaram - rekao je Đekson.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana Radonjić

Jovana Tomić Matora se i te kako pronašla u svakoj njegovoj rečenici, pa se braneći svoj stav prepirala sa njim.

- Ne možeš da kažeš da sam ja pričala o njenom moralu, ja imam prava da pričam šta god hoću i ima da cokćem ako mislim da treba! Ona je mene razočarala kao prijatelj, ništa moralno! - rekla je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Koga lažeš ovde, folirantu jedan?! Lažeš zato što si lažov, vi ste lažovi i to je prava istina! - rekao je Lepi Mića.

Đekson je i te kako svestan zbog čega skoro svi takmičari imaju predrasude o njemu, a onda je nastavio da govori tako da su svi zbog ovoga zaćutali.

- Ovo je moja greška što sam bio sa drugim devojkama, Mića je za to u pravu, zavoleo sam je i pre nego da se smuvamo, a tad je zaplakala zbog mene i posvađali smo se. Što se tiče mog spoljašnjeg sveta, ja sam imao devojku pet godina, bila je princeza i bio sam zaljubljen. Neko može da smatra da glumim, ali meni je ona nešto posebno, ništa slično neće u rijaliti što se mene tiče. Kad sam je video na Zadrugoviziji kako izgleda, rekao sam da sam ja taj lik koga će ona da ostavi. Ona je klasa, iznad svih, ona je totalno nešto drugo. Tako da, što se tiče igara smešno je, a njenog morala... Ona ništa nemoralno nije pokazala - rekao je Đekson.

Kakve su bile njegove emocije dok je pričao o njoj, detaljno možete pogledati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading