Luna priznala: KIJE MI JE ŽAO SVAKI DAN, ALI SE NE KAJEM ŠTO SAM SA SLOBOM!

Autor:

Zadruga

14.04.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je u sinoćnoj "Igri istine" upitala blogerku Lunu Đogani koliko su istinite njene svađe sa Slobom Radanovićem, s obzirom na to da njih dvoje često ulaze u žestoke rasprave, a za većinu njih je navodno kriva Kristina Kockar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Kija

- Sve što sam uradila za ovih 7 meseci je apsolutno istina, ništa nije bilo fejk. Ne ponosim se tim svađama, promenila bih mnogo toga da te svađe ne budu. Da mogu vratila bih vreme i sve promenila - pričala je Luna.

Pevačica je u nekoliko navrata iznela mišljenje da saoseća sa Kijom i situacijom koja je zadesila, pa je upravo zbog toga Đoganijevu upitala šta ona misli kako je Slobinoj još uvek zakonitoj supruzi dok ih gleda. 

- Nje mi je žao svaki dan. Zbog toga se ja i loše osećam psihički, jer mene osuđuju. Sama snosim posledice za svoje postupke. Treba da me ljudi napadaju i osuđuju. Meni je žao što je ona ovde ušla, što ovo gleda. Žao mi je zbog svega ovoga, ali se ne kajem što sam sa njim - objasnila je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

14.04.2018 12:37

Kristina se rešila bede, Luna treba da žali sebe.

Odgovori 19 1
Ljubica

14.04.2018 16:52

Luna ce se pokajati zbog postupaka a i Maca zbog reči koje je Kiji uputila. Zivot je čudo i moze da ih kazni

Odgovori 15 1