Andrijana progovorila o dečku: ON JE PROŠLOST!

Autor:

Zadruga

14.04.2018

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić je u rijalitiju "Zadruga" upolovila u ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerić Đeksonom pred milionskim auditorijumom bez obzira na to što je bila svedok svih njegovih avantura i veza koje je imao u Beloj kući.

Foto: printscreen/TVPink
Đekson i Andrijana

Miljana Kulić je ovoj ukućanki uputila pitanje da li je ona svesna da će doživeti istu sudbinu kao i Đerićeve prethodne devojke, kao i to šta se dešava sa dečkom kojeg je prevarila sa Đeksonom.

- Ja njemu ne verujem 100%, to sam mu i pre 15 minuta rekla, ne zato što nisam sigurna da li je zaljubljen, nego zato što nikome ne mogu da verujem. On je od svih devojaka dobio šta je hteo, on od mene to neće dobiti. On se prema meni divno ponaša, onog trenutka kada osetim... - ostala je nedorečena Andrijana, a onda dodala šta oseća prema sada već bivšem dečku:

Foto: printscreen/TVPink
Đekson i Andrijana

- Onog trenutka kada sam počela sa Đeksonom, Milan ne postoji više u mom životu. Ja kad nešto uradim, to je to.

Nemanja je povodom ovoga želeo da se izjasni pred svim zadrugarima, ali i gledaocima šta zapravo oseća prema Radonjićevoj.

- Ja sam u ovu devojku zaljubljen od novembra. Nisam osetio ovako nešto godinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading