I ONA JE ĐEKSONOVA KUJA: Mina ljubomorna na Andrijanu?!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.04.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Kija Kockar završila razgovor sa Drvetom mudrosti, kod kojeg je došla u pratnji Mine Vrbaški, osamnaestogodišnja zadrugarka rešila je da sa njim obavi otvoren i iskren razgovor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Juče sam dolazila kod tebe, bila sam baš usamljena i plakala sam. Teško mi je i ne znam šta mi se dešava, zatvorila sam se u sebe. Mnogo mi je naporno što slušam ljude kako komentarišu. Ćaskaj malo sa mnom. Meni je super sa Tomom, sve je u najboljem redu, ali ima mala stvar koja me koči. On misli da ja non stop gledam u Nemanju, on me ne zanima. Ja njemu kažem da nije tačno, ali on me ubeđuje da ja gledam i sluša druge ljude pa mi prebacuje. Onda mi je teško i nemam sa kim da pričam - požalila se Mina, a onda ju je Drvo mudrosti upitalo da li njeno (ne)raspoloženje ima veze sa Đeksonom, tačnije - njegovom vezom sa Andrijanom Radonjić.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson

- Nije da mi je teško, samo mi je neprijatno jer sam ja imala nešto sa njim. Najviše mi je krivo što Andrijana pravi grešku isto kao što sam i ja. Ona je četvrta po redu koja je njegova kuja. Poznajem Nemanju bolje od svih! Zbog Andrijane mi je krivo što je pomislila da je Nemanja mnogo bitniji i važniji od njenog prijateljstva sa Sanjom, Borom i Matorom. Ona je njega pljuvala uvek, a na kraju mislim da je sa njim samo zbog marketinga, da bi pesmu ispromovisala. Mislila sam da je mnogo pametnija i to je totalno čudno sa njene strane. Ona je kao mirna i povučena, a evo sa kakvim je dečkom završila. Ne smeta mi kad vidim njih dvoje, nego sam se umorila od ove igre i dosta sam igrala neku svoju igricu i pravila zbrke. Odlučila sam da se smirim, a svi me opet napadaju kako ja glumim i kako je to fejk veza, a baš suprotno. Srećna sam i baš mi ništa ne fali sa njim i mnogo mi je drag - rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading