ANDREJ ATIJAS: LUNA LAŽE, NIKADA SE SA NJOM NISAM DROGIRAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Atijas, očuh Lune Đogani, šokiran je navodima koji su izašli u javnost nakon što je njegova pastorka rekla Slobi kako su zajedno pušili travu i smejali se seriji "Genijalci". Naime, bosanski biznismen tvrdi kako su ti navodi neistiniti, te za Rijaliti dodatak ističe da će Ðoganijevu odmah po napuštanju rijalitija pitati šta je konkretno izjavila Radanoviću.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Andrej Atijas

- Nisam čuo da je Luna to izgovorila na snimku. Ja sam čak tražio da skinu šumove i pošalju mi čist ton i tamo se ne čuje da je ona to izgovorila. Ne znam na šta je mislila. Čim bude izašla, pozvaću novinare da dođu i pred svima ću je pitati šta je rekla Slobodanu i od njega ću tražiti da to potvrdi - govori Atijas za Rijaliti i dodaje:

- Ja sam čovek koji čak ni alkohol ne konzumira. Nemam problem da odem na testiranje na drogu i Anabela isto, koja je, ističem, veliki protivnik narkotika. Testirajte nas, pa se uverite.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

Podsećanja radi, Srpski telegraf je pre dva dana objavio transkript Luninog i Slobinog razgovora u kome ona njemu govori kako ona i njen očuh puše marihuanu.

- Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem. Andrej, mama i ja zapalimo džoint i pustimo neku seriju, ne znam da li znaš, onu "Genijalci" i umiremo od smeha. Mama stavi Blanki u krevet, Nina ode da spava. Kunem ti se, umiremo od smeha. To smo mi, naručimo nešto da jedemo, znaš koja bleja - rekla je Luna Slobi kroz šapat i ostavila ga bez teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nevena

04.04.2018 20:02

ANDREJ ATIJAS: LUNA LAŽE, NIKADA SE SA NJOM NISAM DROGIRAO! A sa kim jesi?

Stefan

09.04.2018 11:37

Luna nije ni izjavila da ste se drogirali, veći pušili cigarete......i gledali crtane filmove, to je velika razlika.