MIONA UHVAĆENA NA DELU! Poslala Stanislavu GORKU PORUKU, reči kidaju dušu!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović uhvaćena na delu!

MIONA UHVAĆENA NA DELU! Poslala Stanislavu GORKU PORUKU, reči kidaju dušu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U poslednjoj epizodi rijalitija "Elita", gledaoci su imali priliku da vide neočekivanu scenu - Mionu Jovanović kako peva emotivnu ljubavnu pesmu o gubitku voljene osobe. Ova iznenadna izvedba izazvala je brojne reakcije, a mnogi su odmah pomislili da je ova pesma bila upućena njenom bivšem dečku Stanislavu Krofaku, kog je navodno prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša.

- A ja sam te izgubio... Voleo sebično... - pevušila je Miona kroz kuću. 

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 


Miona je svojim nastupom u "Eliti" definitivno izazvala pažnju gledalaca. Njena emotivna izvedba ostavila je sve prisutne bez daha, a mnogi su se zapitali da li je ova pesma bila izraz njene lične patnje i tuge. Njen izraz lica i način na koji je prenela emocije kroz pesmu ostavio je snažan utisak na publiku.

Nakon Mioninog nastupa, društvene mreže su bukvalno eksplodirale. Mnogi su izrazili svoje simpatije prema Mioni, ali su takođe počele i brojne spekulacije o tome da li je ova pesma bila usmerena ka bivšem dečku, Stanislavu Krofaku. Mnogi su se setili skandala koji je Mionu doveo u centar pažnje, kada je navodno prevarila Stanislava sa Nenadom Aleksićem Ša, pa su odmah povezali emotivni nastup sa tim događajem.


Miona Jovanović već neko vreme intrigira javnost svojim učešćem u rijalitiju "Elita". Njene kontroverzne postupke, kao i odnose sa drugim učesnicima, pratile su brojne polemike. Međutim, ovaj nastup je definitivno izazvao najveću pažnju do sada.

Nakon emotivnog nastupa Mione Jovanović u rijalitiju "Elita", javnost je ostala zaintrigirana i pogođena. Pitanje koje se postavlja je da li je ova pesma zaista bila upućena bivšem dečku ili je Miona samo prenela emocije kroz pesmu. U svakom slučaju, ovo je definitivno bio jedan od najupečatljivijih trenutaka u ovom rijalitiju do sada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading