MAJA PREUZELA BRIGU O VESNI: Aneli svi osuđuju zbog SKANDALOZNOG PONAŠANJA prema psu, Marinkovićeva uletela kao SUPERHEROJ!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja odlučila da se brine o Vesni dok Aneli i Janjuš spavaju!

MAJA PREUZELA BRIGU O VESNI: Aneli svi osuđuju zbog SKANDALOZNOG PONAŠANJA prema psu, Marinkovićeva uletela kao SUPERHEROJ!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković, aktuelna učesnica "Elite", iskoristila je priliku da se poigra sa psom Vesnom dok Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša nije bilo u Beloj kući. Dok je Vesna bila u njenom naručju i dok se Maja igrala sa njom, ona je žestoko oplela po Aneli i Janjušu.

- Kod mene uživa, a tamo se napuni negativnom energijom. Vesna, da li voliš teta Maju? Voliš! Najviše! - krenula je Maja, pa nastavila:

- Ti bi malo da se igraš? Željna je igre. Ja ću da ti dam igračkicu, ali nemoj da kažeš onom čiki (Janjušu) i onoj tamo (Aneli) što spava i baš je briga da se sa tobom igra - dodala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja brine o Vesni

Inače, Aneli je doživela nervni slom upravo zbog Vesne, jer joj je po ko zna koji put urinirala u krevet. Ovaj neprijatni događaj doveo je do toga da se Aneli iznervirala jer više nije mogla da podnese činjenicu da redovno mora da pere posteljinu zbog ponašanja svog ljubimca.

Nakon ovog incidenta, društvene mreže su se usijale od komentara koji su osuđivali Aneli zbog njenog stava prema situaciji. Mnogi su kritikovali Aneli zbog nedostatka strpljenja i razumevanja prema svom psu, ističući da je briga o kućnim ljubimcima deo odgovornosti vlasnika.

Nakon Anelijevog nervnog sloma, ostali učesnici rijalitija bili su u šoku i nisu znali kako da reaguju na ovakav ispad. Neki su pokušavali da je smire i razgovarali s njom, dok su drugi izrazili svoje neslaganje s njenim postupkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Nervni slom Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Trsha

19.02.2024 01:04

Psi osete ko je dobar covek i ko ih voli, tada ne prave probleme. Sa stencima moras s puno strpljenja i ljubavi, kao i sa decom. Ako vristis, deres se,...od straha naprave neki novi "cirkus", s puno ljubavi i strpljenja i ne zaboravite pas je covekov naj bolji prijatelj.

dušanka

19.02.2024 05:19

MAJO SPASI VESNU...SVAKA TI ČAST U SVAKOM POGLEDU...