MAJA MARINKOVIĆ SATERANA U ĆOŠAK: Iz Elite se obratila Desingerici, konačno palo PRIZNANJE!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog pitanja u Beloj kući nastao je muk!

MAJA MARINKOVIĆ SATERANA U ĆOŠAK: Iz Elite se obratila Desingerici, konačno palo PRIZNANJE!

Foto: ST/Nikola Mutić, YouTube/Printscreen

Maja Marinković i Desingerica

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" Maja Marinković dobila je pitanje koje se odnosilo na poznatog repera Dragomira Despića Desingericu. Voditeljka Maša Mihailović pročitala je Maji hipotetičko pitanje, kojim joj je stavljeno do znanja da je skandalozni reper podelio njen snimak putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Hipotetički, da te je Desingerica okačio na stori šta bi mu poručila? - glasilo je pitanje. 

- Pozdravila bih ga, on je super momak. Stvari koje su se letos pisale su gluposti, u korektnom smo odnosu i o njemu sve najlepše. On je napravio bum svojom pojavom i o njemu zaista samo reči hvale i pozdravi za njega. Je l' to pozitivno? Ja ću da shvatim da jeste - poručila je Marinkovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković u emisiji "Pitanja gledalaca"

Podsetimo, Maju i Desingericu su letos uhvatili na jednom bazenu u Crnoj Gori, nakon čega se povela priča o njihovoj aferi. Marinkovićeva je nekoliko puta dolazila na Desingericine nastupe, ali su oboje demantovali da se između njih dvoje nešto dešava.

Međutim, voditelj Milan Milošević takođe je bio u Budvi i viđao se sa Majom, što je u jednoj emisiji on indirektno aludirao, nakon čega je Maja odmah počela da se smeje i menja temu. 

Uhvatila te je u njenom krevetu da se kr*šeš, to cela Budva zna. Meni je rekao čovek sa recepcije, Maja ga je napala. Ujutru si se spkovala i otišla za Užice, Maja se preselila u hotel na gas. Ja sam sedela sa Majom dok se ona pakovala - rekao je Milan, aludirajući na Desingericu koji je prepoznatljiv po svojoj "gas" pošalici, a reper je takođe letos uslikan sa Marinkovićevom.

Republika

Foto: ATA Images, Profimedia

Milan Milošević raskrinkao Majinu aferu iz Budve

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maki

08.02.2024 22:30

Jel moguće da i na ovom portalu kao na pinku ovoliko degradiraju Maju sa ovakvim debilskim naslovima i još debilskijim izmišljenim pitanjima od strane idiota Nine Kovačević i producenata sa Pinka ..