KAD IZAĐEMO NAPOLJE ŽIVEĆEMO ZAJEDNO! Anđelo već isplanirao šta će s Anitom posle finala, Matora ni da pisne! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da u rijalitiju ne možemo da imamo jasnu sliku toga kakva će stvarno veza da nam bude!

KAD IZAĐEMO NAPOLJE ŽIVEĆEMO ZAJEDNO! Anđelo već isplanirao šta će s Anitom posle finala, Matora ni da pisne! (FOTO)

Foto: ATA Images

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora kaže da jedva čeka da se razvede od još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović, pa tvrdi da će da počnu da žive zajedno čim ona opet postane slobodna žena! Anđelo Ranković je već toliko daleko otišao u pravljenju planova sa Anitom, po izlasku iz rijalitija, da se više ni ne obazire na to da li Matora čuje šta pred njom priča o njenoj supruzi.

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo i Anita Stanojlović

 

- Kad budemo izašli odavde živećemo zajedno! Nemam više nameru ni da se kontrolišem pred Jovanom zato što sam siguran da je ovo što radimo prava stvar. Matora i ja se dobro poznajemo, ona zna da ovo nikad ne bih uradio da sam siguran da postoji bilo kakva šansa da se pomiri sa Anitom. Ovo je sada specifična situacija. Sad znam da ćemo da počnemo da živimo zajedno čim prođe finale, a naravno i ranije ako oboje izađemo odlukom publike - pričao je Anđelo, dok je Matora samo slušala pognute glave, pa je dodao:

- Mislim da u rijalitiju ne možemo da imamo jasnu sliku toga kakva će stvarno veza da nam bude. To će da se razvije sve lepše napolju, jer su ovde svakako svima prenaglašena osećanja.

Inače, iako se često svađaju i mire, Anđelo i Anita smatraju da im je veza idealna. S druge strane, brojni fanovi rijalitija na društvenim mrežama pokušavaju da prikažu ovu vezu iz drugog ugla, pa tako pišu da nikako sve ovo nema budućnost.

 

BONUS VIDEO: 

 

   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
wow

08.02.2024 16:22

Sve su lazi dozvoljene kada je sto duzi i bolji plasman u pitanju . Uspesni business man dosao u Elitu da zaradjuje … ;)

Cilka

08.02.2024 21:02

Hoce hoce i u Kolumbiju ce je voditi