NAŠLJOKANA ANITA BLAMIRA ANĐELA: Urolja se od alkohola, pa pred svima pokazala MEĐUNOŽJE - njemu PALA ROLETNA!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva žestoka svađa ljubavnog para!

NAŠLJOKANA ANITA BLAMIRA ANĐELA: Urolja se od alkohola, pa pred svima pokazala MEĐUNOŽJE - njemu PALA ROLETNA!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović žestoko su se posvađali nakon sinoćne žurke. Ona je bila u vidno alkoholisanom stanju, zbog čega je odlučila da se pred punom sobom i kamerama razgoliti i navuče donji veš, što je Rankovića izbacilo iz takta jer su svi gledali u njene intimne delove tela i komentarisali ponašanje.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita i Anđelo Elita

 Anđelo je pokušao da joj stavi do znanja da neće da joj toleriše takvo ponašanje i da mora da se presvlači u garderoberu, ali nju to nije zanimalo, pa mu je još brutalnije odbrusila. 

- Kako se oblačiš tu? Idi u garderober i obuci se lepo. Šta radiš to? - vikao je Anđelo. 

- Slušaj, ako ti ne valjam nađi drugu devojku koja će da se oblači kako hoćeš. Ja u bademantilu odem i u garderober. Nemoj sad da se posvađamo, tama sam rekla da nismo - govorila je Anita. 

- Ponašaj se, da ne bi bilo jedno pivo po žurci - poručio je Anđelo. 

- To ni mama ne može da mi zabrani,a ne ti - odbrusila je Stanojlovićeva, a onda nastavila da se presvlači.  

Iako su mnogi smatrali da bi Anita sve poslušala Anđela što joj kaže, kako bi zadržala mir u njihovoj vezi, izgleda da je alkohol pokazao pravo stanje i da Stanojlovićeva ne planira da se menja zbog njega, iako uporno govori kako je on zaslužan za sve dobre poteze koje je napravila u poslednjih mesec dana. 

Na društvenim mrežama osudili su njen potez, a fanovi smatraju da ovim ponašem samo blamira Anđela i žestoko ga ponižava. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dostojanstvo

07.02.2024 19:34

E pa neka mi sad neko kaže da ovo ne zaslužuje titulu. Evo je, malo pijana, dostojanstvrno i damski navlači gaće pred tv kamerama i pred drugarima u sobi. "Dama od dostojanstva" je uvek na žurkama pod alkoholom.

dušanka

08.02.2024 05:32

ONA JE ZLO...NE BIRA SREDSTVA DA POSTIGNE SVOJ, MATERIJALNI CILJ...PROSTITUKE IMAJU SVOJU TARIFU...ONA SEBE CENI PREVIŠE...TAKVA ZLOTVORKA JE NAPOLJU PRISTUPAČNA I PROLAZNICIMA...LOŠA PROCENA...MIĆINA LJUBIMICA JE PROMAŠAJ U SVAKOM POGLEDU...DA LI BI VOLEO DA MU ĆERKA BUDE TAKVA KURAVA KAO ANITA...A MOŽDA MU IZ LONDONA DOVEDE ZETA U ŽENSKOM OBLIKU...DA VIDIM NJEGOVU REAKCIJU...HA...HA...HA...