LUNA NIJE MOGLA DA SE POMERI: Kija i Sloba srećni zbog SVOG USPEHA!

Autor:

Zadruga

21.03.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Kije Kockar i Slobe Radanovića sinoć u "Amidži šou" oborilo je rekord u gledanosti ove emisije koja se već 10 godina emituje na Televiziji Pink, a ovaj uspeh nije usrećio jedino Lunu Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mu bilo lako... Sloba Radanović

U Belu kuću danas je stiglo pismo o ovom uspehu emisije "Amidži šou", a svoj komentar dali su i glavni akteri. Međutim, ono što nikome nije promaklo je izraz lica Lune Đogani koja je izgledala kao da će svakog tenutka zaplakati:

- Hvala Ognjenu ali i produkciji. Drago mi je da sam mogao ovu priču da predstavim u tom nekom šaljivom tonu. Drago mi je da sam otpevao i svoje pesme. Bilo mi je uživanje da gostujem u toj emisiji sinoć. Čestitam Ognjenu i televiziji Pinku na oborenom rekordu gledanosti - kazao je Sloba, dok je Kija bila malo rečitija i vidno srećna zbog gostovanja u Ognjenovom šou programu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Presrećna... Kija Kockar

- Bilo je veoma zabavno, bilo je igrica ali i ozbiljnih pitanja. Ognjen je super sagovornik. Bilo mi je lakše jer je Slobodan bio opušten, on ima više iskustva sa televizijom od mene. Drago mi je da smo oborili rekord, što je krah mog braka oborio rekorde. Uživali smo, bilo je stvarno super. Svi znamo kakvi gosti dolaze u ovu emsiju - govorila je Kija, dok se Luna trudila da deluje nezainteresovano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading