JANJUŠ GURNUO ANU!

Autor:

Zadruga

21.03.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specifičan odnos Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša i dalje je mnogima misterija, a iako su sve ubeđivali da se među njima ništa ne dešava, a potom se posvađali, pa pomirli sada je došlo i do fizičkog okršaja.

Koraćeva je ispričala Kiji i Matoroj da ju je Janjuš gurnuo i opsovao, i da mu to nikada neće oprostiti. A nakon svega toga, Marko joj je prišao ne sećajući se ničega i pokušao da je ponovo pridobije:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrila im sta joj je Janjuš uradio... Ana sa Kijom i Matorom

- Ana, dođi da ti kažem nešto! - započeo je Janjuš razgovor, a videvši da ga ona ne kostatuje shvatio je da je nesšto skrivio.

- Ana, šta sam uradio?! - pitao je Janjuš.

- Molim te pomeri se! Otići ću, nemoj da me nerviraš! - rekla je Ana.

- Šta sam uradio?! - bio je uporan Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A žena mu taman oprostila... Ana i Janjuš

- Kad se budeš otreznio znaćeš! Ne želim više da pričam! Je l' shvataš?!  - odgovorila mu je ona.

- Nikada? - zabrinuto je pitao Janjuš.

- Nikada! Ostavi me na miru, ne želim da pričam sa tobom! Ne trebaš mi takav, ne interesuje me! Nemoj da praviš scene bez razloga. Nemoj da praviš problem ni meni ni sebi - odbrusila je ona.

- Šta sam ti loše rekao?! Ti znaš da te volim najviše od svih ovde! - pokušavao je Janjuš da se opravda, ali bezuspešno.

Podsećanja radi, Janjuševa supruga Ena bila je veoma ljuta na njega upravo zbog bliskosti sa Koraćevom, ali mu je nakon što se on posvađao sa starletom sve oprostila. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading