ANELI I JANJUŠ PRAVE SVADBU: Staju na ludi kamen, odluka saopštena u programu uživo!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavi par odlučio da ode korak dalje!

ANELI I JANJUŠ PRAVE SVADBU: Staju na ludi kamen, odluka saopštena u programu uživo!

Foto: printscreen/RTVPink

U emisiji "Gledanje snimaka" sinoć je otkriveno da Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić planiraju da stanu na ludi kamen. Naime, učesnicima "Elite" je pušten video u kojem su imali prilike da čuju razgovor ljubavnog para tokom kojeg su razgovarali o svojoj budućoj svadbi. Aneli nije skrivala osmeh dok je pred svima isticala da su njih dvoje razgovarali o braku, dok je Janjuš kratko poručio da želi da se upusti u bračne vode sa Aneli. 

Biću mu žena. Nas dvoje smo pričali o tome. Videćemo kako će se ova priča razvijati - pričala je Aneli Ahmić.

Milane, ja sve to mislim o čemu pričam sa Aneli. Želim to, nemam šta da dodam - govorio je Janjuš u emisiji "Gledanje snimaka" 

Moram da kažem da je Aneli neko ko mene ume da izbaci iz takta, ali ja sam neko ko veruje u njihovu ljubav i siguran sam da su emocije među njima jake - istakao je Đedović za crnim stolom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Janjuš i Aneli Ahmić planiraju venčanje

Već se ranij pričalo o mogućem venčanju nakon rijalitija, a fanovi navijaju da se to desi pred kamerama, kako bi mogli da isprate svaki detalj. 

Inače, tokom dana Marko Janjušević Janjuš pričao je sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana od njegove smrti.

Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema... Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo sutradan u podne - istakao je bivši košarkaš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

27.01.2024 00:03

Dovoljno su ludi i bez kamena