"SVE ĆAZIMOVE DEVOJKE SU K*RVE!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Gordana Džehverović nesvesno je prozvala pola estrade rekavši da su sve devojke koje su imale bilo šta sa Ćazimom Osmanijem kurve i da s njim imaju seksualne odnose za novac.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Isprozivala estradne umetnice...Goca Džehverović

Naime, Teodorina majka odgovarala je na pitanja gledalaca, koji su se po ko zna koji put hvatali za aferu njene ćerke sa albanskim biznismenom, pa je razvezala jezik.

- Sa Ćazimom ne možeš da budeš ništa, nego njegova kurva. Ne možeš da budeš njegova devojka, nego njegova kurva. Teodora nije vaspitana da bude nekom biznismenu kurva. Da s njim spava tri, četiri puta. Da za to bude plaćena. Ćazim je oženjen, ima bračnu vezu - tvrdila je Goca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne voli Ćazima... Goca

Nešto kasnije, kada su se smirile strasti, Goca je ohlađene glave shvatila šta je izjavila, a novinar Milan Milošević joj je kroz šalu rekao da može završiti na sudu zbog svojih reči.

Ne možeš da budeš njegova devojka, nego njegova kurva. Ćazim je oženjen, ima bračnu vezu

- Cela estrada može da te tuži! - zaplašio ju je Milan.

- Baš me briga, ja nikoga nisam imenovala. Nek se je*e koja hoće s njim. Mene se to ne tiče - kategorički je izjavila Džehverovićka.

- Pola estrade je bilo s njim. Nisu sigurno jer je lep i zgodan - ubacila se u razgovor i Miljana.

- Šta sam ja pretrpela zbog tog čoveka, ma neću da čujem za njega. Koja želi da se je*e sa matorcima, nek se je*e. Mene to ne zanima, mene moje dete zanima - sikatala je Goca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan je upozoravao na tužbu... Milošević i Džehverovićka

Kontaktirali smo sa pevačicama koje su dovođene u vezu sa Osmanijem, ali nijedna nije želela da komentariše odnos s njim. Nataša Bekvalac, preko koje je albanski biznismen i postao poznat srpskoj javnosti, uputila nas je na svog PR, koji nam je poslao poruku da nema komentar. Bez komentara je bio i brat Ane Nikolić, koja je takođe povezivana sa Ćazimom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Apotekar

21.03.2018 10:00

Pogresila sto je tamo ostala 2 meseca. Zato narod sumnja.