NAPUSTILA ELITU ZBOG BOLESTI, A SADA STAJE NA LUDI KAMEN: Teodora Balzak se udaje u tajnosti?!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova objava Teodore Balzak bacila je sve u rebus, fanovi postavljaju jedno pitanje.

NAPUSTILA ELITU ZBOG BOLESTI, A SADA STAJE NA LUDI KAMEN: Teodora Balzak se udaje u tajnosti?!

Foto: printscreen/RTVPink

Starleta Teodora Balzak je pre viđe od mesec dana napustila rijaliti zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a sada je javnosti otkrila da se njen zdravstveni problem dodatno pogoršao. Teodora je izjavila da je dobila upalu štitne žlezde i da joj je stanje veoma loše, do te mere da više ne može ni da govori.

Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija omogućila da obavi kompletne analize. Rezultati analiza su bili loši, što je zahtevalo hitno napuštanje rijalitija radi lečenja van kuće.

Njen rijaliti partner, Nikola Bukilić, koji je diskvalifikovan, zbog agresivnog ponašanja, sačekao ju je van Elite i iznudio još jednu šansu, a sada uživaju u ljubavi, što redovno pokazuju na svojim društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Teodora Balzak i Nikola Bukilić

 

Teodora i Bukilić su sada podelili i fotografiju iz prodavnice nameštaja, na kojoj se vidi samo ona, koja u tom momentu leži i opušta se u fotelji, a Nikola je predložio da to kupe, zbog čega su mnogi shvatili da uveliko planiraju zajednički život i prelaze na naredni korak, odnosno brak.

Kako je Teodora van rijalitija zbog lošeg zdravstvenog stanja, Nikola joj se našao i pokazao kao najveća podrška u ovim trenucima, a nama ostaje da ih pratimo na društvenim mrežama, gde se najčešće oglašavaju.

- Ovo da kupimo - napisao je Bukilić, uz Teodorinu fotografiju, a ovaj potez dodatno je zaintrigirao zajedničke fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading