EVO ZBOG ČEGA ANELI ODUZIMAJU DETE! Ahmićeva dobila napad histerije, pa poslala PRETEĆU PORUKU majci: Ako želiš da se vratim ćerki...

Autor:

Zadruga

19.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je besna kao ris zbog izjava njene majke, javno joj se obratila, pa zapretila.

EVO ZBOG ČEGA ANELI ODUZIMAJU DETE! Ahmićeva dobila napad histerije, pa poslala PRETEĆU PORUKU majci: Ako želiš da se vratim ćerki...

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Učesnica "Elite", Aneli Ahmić, danas je izvedena, kako bi otišla na suđenje. Naime, bivši izabranik, Asmin Durdžić, zajedno sa sadašnjom partnerkom, Stanijom Dobrojević, pokrenuo je postupak za oduzimanje deteta Aneli, što je ona priznala svojoj cimerki, Mioni Jovanović.

Miona Jovanović joj je prišla i pitala gde je bila, a ona je otkrila da je morala na suđenje, jer postoji mogućnost da joj Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić oduzmu dete:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Morala sam na suđenje... Ovi (Stanija i Asmin) hoće da mi oduzmu dete - priznala je Aneli Mioni Jovanović, koja nije mogla da veruje šta se dogodilo.

Odmah na početku večerašnje emisije "Pitanja novinara", Aneli je iskoristila priliku da se obrati majci, zbog čije je izjave, kako Ahmićeva tvrdi, završila na sudu. Naime, njena majka je nedavno izjavila da je Aneli umela da nešto "ubaci u nos" kada izađe, zbog čega može ostati bez ćerke Nore.

Aneli je, sa knedlom u grlu, poručila majci da se više nigde, nikada ne oglašava, niti daje bilo kakve izjave, kako bi ona mogla nastaviti funkcionisanje u Eliti:

- Želim majci da kažem da se ne oglašava, ako želi da dođem zdrava i prava svom detetu kući, to je moja molba mojoj majci. Volela bih da ne daje nikakve izjave, jer je mene svaka njena izjava ukanalila - poručila je Aneli svojoj majci, a potom se osvrnula na odnos sa Janjušem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

20.01.2024 00:37

Znači Maja je u pravu za linije-crte. Ne uzima Stanija njoj dete. Asmin traži starateljstvo nad Norom. Što je normalno, on zna koje i kakva je ona. Stanija je rekla da ga kao partnerka podržava i da će gledati dete. Šta biste tek radili i govorili da ga ne podržava i da neće da prihvati tu obavezu oko Nore. Ako žive zajedno, normalna je podrška partneru. Bravo Stanija. Podrška Asminu. Sigurnost deteta je najbitnija.

Melanija

20.01.2024 10:55

@Ljiljana - Oduzeti majki dete je najveći greh čak je i Jelena kao verenica odustala od Željka.