Goca ukopala Tedoru: MOŽEŠ SAMO DA BUDEŠ ĆAZIMOVA K*RVA!

Autor:

Zadruga

20.03.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanja novinara uvek izazovu veliku buru u Beloj kući. Tako je bilo i prethodne noći, a najveća prašina se ponovo podigla oko Teodore Džehverović i njene navodne veze sa biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovicofficial
Teodora Džehverović

- Kako je razlika u godinama između tvog brata i njegove devojke u redu, a ti si tu istu razliku navodila kao razlog zašto nikada ne bi mogla da budeš u vezi sa Ćazimom - pitao je Teodoru novinar.

Mlada pevačica pokušala je da opravda svoj komentar ali onda se u celu priču ubacila njena majka Gordana Džehverović i potpuno iskomplikovala stvari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Goca i Teodora

- Sa Ćazimom ne možeš da budeš ništa drugo nego njegova ku*va. Ne možeš da budeš njegova devojka, već samo k*rva, jer je on čovek u braku. Ona je otišla sa svojom menadžerkom da snimi spot. Teodora ne može da izbegne lokaciju koju joj je menadžerka odredila. Šta ona (menadžerka) sa tim čovekom (Ćazimom) ima, i kakvi su njihovi dilovi, dogovori, ja to ne znam. Taj dečko, sa kojim je Teodora bila, nikada ne bi dozvolio da uzme ono što je Ćazim iskoristio i bacio, to bi za njega bilo poniženje - rekla je mama Džehva.

Iako su Gocine namere bile da odbrani čast i ugled svoje ćerke, ona je u celu priču umešala još neke ljude zbog čega joj je Teodora zamerila. Pevačici se nije dopalo što je njena mama pomenula menadžerku koja joj je, kako kaže, mnogo pomogla u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

27.03.2018 07:03

Goca tacno kazala. Letovala Teodora 2 meseca u njegovom stanu i na jahti se jahtala.