ANA I JANJUŠ IPAK BILI ZAJEDNO, sad se izleteli: Raskinuli smo!

Autor:

Zadruga

19.03.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oproštaj koji je izmolio od žene, Janjuš ponovo rizikuje ponovnim zbližavanjem sa Anom Korać kojoj očigledno ne može da odoli. On je tokom današnjeg dana prišao atraktivnoj Ivanjičanki i zatražio joj nešto:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ponervozio... Marko Janjušević Janjuš

Kako je navikao da ponedeljkom kada im novi gazda raspodeli budžet, sa Anom ode u kupovinu, Janjuš je došao ponovo kod nje da mu pomogne oko spiska za namirnice, ali ga je ona ignorisala.

Nervozni Janjuš nekoliko puta je ponovio Ani da moraju da naprave spisak, a kada je shvatio da ga ona ignoriše, besno je pogledao u kamere i rekao nešto što je sve iznenadilo:

- Raskinuli smo. Nemoj sada da padaš u depresiju. Da ti nije mene, pala bi u depresiju - iznervirao se Janjuš u trenutku. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Udara Janjušu čežnju... Ana Korać

Kako je ovom razgovoru prisustvovala i Kija, ona se nasmejala, ustala i otišla kako ne bi slušala detalje o Aninom i Janjuševom intimnom životu:

- Idi prošetaj da ne bi pao u depresiju svaki put kada raskineš sa mnom - uzvratila mu je Koraćeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

20.03.2018 08:02

Kao da mi to nismo znali, videli smo kokošinjac na početku njihove veze