DIVNA NAPUSTILA ZADRUGU, pa izabrala NJEGA za vođu!

Autor:

Zadruga

19.03.2018

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", napustila Divna Milanović, koja je osvojila najmanji procenat glasova publike. Posle više od šest meseci provedenih u Beloj kući, ona se pozdravila sa svojim cimerima, a kako je izvesno vreme bila odvojena od svog supruga Marka Kocića, sada mu se napokon vratila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Divna Milanović

Ona je u studiju kod Dušice Jakovljević ostavila pismo kojim je uputila pozdrave svojim bivšim cimerima i imenovala novog vođu.

- Dragi zadrugari, hvala vam na lepom druženju i što ste mi ulepšali prethodne dane. Tanja, Viki, Mićo, volim vas. Za gazdu postavljam Tomu. Srećno - napisala je u pismu Divna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tomislav Panić

Jovana Tomić Matora je predala mandat Tomislavu Paniću, a on se obratio zadrugarima i poželeo im uspešnu nedelju. Kako je svestan da ga čeka naporna nedelja, on se nada da će istrajati i da će rukovoditi Belom kućom kako dolikuje.

Mina Vrbaški, njegova devojka, čim je čula da je Toma novi vođa, istog trenutka sela je pored njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading