Ana nabacivala Kiji svog bivšeg dečka, ona priznala: BOJIM SE DA RAZMIŠLJAM O ANDRIJI!

Autor:

Zadruga

19.03.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Kristina Kockar ušla u Belu kuću i postala regularni takmičar, na prvu loptu sprijateljila se sa Anom Korać.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Ana je razmišljala o svojim bivšim momcima, pa je došla na ideju da bi njen bivši dečko savršeno pristajao njenoj drugarici, pa joj je i obrazložila zbog čega tako misli.

- Znaš šta mislim, moj bivši dečko je čovek tvojih snova. Znači, sve što ti voliš on voli tri puta više. Škampe, vino, putovanja, bukvalno sve, sve, a radi od jutra do mraka. Mnogo je kulturan i lep, baš lep dečko, napunio sad 30 godina. Ne znam zašto nismo uspeli, nismo verovali jedno u drugo. Ja sam bila u Beogradu, on je bio van Srbije. Nikad se mi ništa nismo svađali, ostali smo u dobrim odnosima, ali kod mene jednom kad pukne to je to, osim jednog kom se uvek vraćam, ali on je baš tvoj tip muškarca. I porodica mu je, ma kraljevi, ne možeš da veruješ. Ali šta ćeš, ne možemo da budemo zajedno mnogo smo različiti. On ne voli da se svađa, ja obožavam kad mi je dosadno - ispričala joj je Ana.

- Andrija se uopšte ne svađa, nije uopšte u tom fazonu, nisam ni ja. Ali, ne volim muškarce koji se inate, ja mogu da ne pričam sat vremena najviše - odgovorila je Kija.

- Ja volim da se inatim, ne bih ti se javila nikad i čekam da mi priđe, a svaki mi priđe. Ja sa svakim dečkom obično živim - rekla je Ana.

Foto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kristina se u međuvremenu prisetila svega što joj se desilo otkad je njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović  prevario pred milionima ljudi sa Lunom Đogani, ali nije sakrila i da se boji šta će se tek desiti kada napusti Belu kuću.

- Ja sad vraćam film i ne mogu da verujem da sam doživela ovo, ja imam osećaj kao da se ništa nije desilo, čudno mi što nisam došla da ga šamaram, pakao od života da mu napravim - rekla je Kija.

- Ne znam šta da ti kažem, ali meni baš fali da budem zaljubljena, ali mi fali i seks - rekla je Ana.

- Ja se bojim da razvijem osećanja, jer ne znam šta će biti kad izađem. Bojim se da razmišljam o njemu (Andriji). Stvarno se tripujem, šta li radi sada - bila je iskrena Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading