Gagi Đogani: NIJE MI JASNO ŠTO LJUDI NE VOLE LUNU!

Autor: alo.rs

Zadruga

18.03.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani, čija ćerka Luna u rijalitiju skreće pažnju na sebe zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom, progovorio je o svom teškom detinjstvu, ali i demantovao Lunu da je spavao na ulici, krao, bio u policiji, kao i ti da je bio lopov.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Luna i Gagi Đogani

- To nije istina. Potičem iz siromašne kuće i to stoji. Nisam imao sanke, poniku kao što su drugi imali, ali nikada nisam bio u policiji. Bavio sam se sportom. U jednom momentu nas Đoganija je imalo 13, troje je umrlo, tri bebe su umrle, pa nas ima devetoro - rekao je Đogani i dodao da je Luna veoma vezana za njega i da je emotivna baš kao što su on i Anabela.

- Moj tata nema obrve, od tate sam nasledila ružno, rekla je jednom, a ja joj nikada ništa neću zameriti. Bio sam u rijalitiju dva puta, znam šta sam radio, a to je zatvoren prostor, izgube se u vremenu i prostoru - otkrio je Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Većina bi volela da se Luna i Sloba raskinu jer oni drže rijaliti, a ako bi Sloba ispao, i Luna bi izašla, podržao bih je jer nema šta tamo da radi bez njega - rekao je denser u Premijeri.

- Anabela napravila je jedan potez i pomirila se sa Đoletom i još nekim osobama koji su bliski meni - rekao je i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Mene pogađaju negativni komentari o Luni, a nju će tek kada izađe. Ne znam što je ne vole, nije mi jasno. Ona je veliki čovek. Ne volim da pričam o Kiji, narod je vidio ko je Kija šta ona radi. Prići jednoj ženi od 80 godina i ukrasiti joj pare, i odglumiti da je bila sa Filipom. Luna to nikada ne bi to ni za kakve pare - prokomentarisao je Kiju, zakonitu ženu Slobe Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Cica

18.03.2018 17:07

Haha ! Sve je sam rekao. Samo napred Kiki .

Odgovori 16 1
Ljubica

18.03.2018 18:07

Ne vole je jer je hustericna na oca i majku ali ona nije kriva..krivi ste vi sto je gledala vase okrsaje i majku sa momkom u rijalitiju

Odgovori 16 1
Mira

18.03.2018 18:09

Lunu samo roditelji mogu voleti...i mozda Sloba

Odgovori 17 2
Ljilja

18.03.2018 18:15

Mnogo bi bolje proslka da je solo nastupila

Odgovori 13 0