Andrija Lazović planira da šutne Kiju? TRPIM VELIKI PRITISAK OD STRANE PORODICE!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

18.03.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar pre nekoliko dana sve je iznenadila izjavom u rilajilitiju koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga" čime je dovela u pitanje vezu sa mladim biznismenom iz Budve Andrijom Lazovićem.

Foto: instagram.com/andrijalazovic_bu2
Andrija i Kija

- Moj muškarac mora da bude finansijski obezbeđen. Da ne živi sa roditeljima, da ima pametan humor i da ne puši. Pa momci, javite se - rekla je Kija opisujući svog idealnog dečka, ne pomenuvši Andriju nijednog trenutka, i time zbunila sve.

Andrija je trenutno fokusiran samo na posao, te nema vremena da prati kako se Kija ponaša u rijalitiju.

- Trenutno nemam vremena da pratim Kijino učešće u ''Zadruzi''. Posvetio sam se poslu i obavezama koje imam oko lokala jer mi kreće sezona za oko mesec i po dana ovde u Crnoj Gori. Sve što saznam, saznam putem društvenih mreža, moji bliski ljudi znaju da ne treba time da me opeterećuju - kaže Andrija za Pink.rs i dodaje da trpi veliki pritisak od strane svoje porodice zbog cele situacije, ali otkriva i da li će uprkos svemu ostati uz Kiju do kraja.

Foto: instagram.com/andrijalazovic_bu2
Andrija Lazović

- Ne prija ni meni, a ni mojoj porodici to što sam svakog dana po novinama. To je veliki pritisak, nikom to ne bi prijalo. Ostajem pri tome što sam vam i ranije rekao, da ću Kiju sačekati kada bude izašla iz ''Zadruge''. Što se mene tiče, videćemo kad bude izašla sve, a sada ne želim da se opterećujem onim šta ona tamo radi i izgovara - rekao je Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milinko

18.03.2018 11:40

Pametno odgovorio.

Paja

18.03.2018 18:11

Bora je u pravu...kiji prilici samo neki stransc a ne ovi nasi primitivci

Ljubica

18.03.2018 21:13

Sutnuce je ali kod maticara