DA SE NAJEŽIŠ! Miljana Kulić šokirala javnost, evo šta je uradila Zoli iza leđa!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić zaprepastila sve!

DA SE NAJEŽIŠ! Miljana Kulić šokirala javnost, evo šta je uradila Zoli iza leđa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su dvoje rijaliti učesnika koji su privukli pažnju javnosti svojim turbulentnim odnosom. Nakon ponovnog zbližavanja, njih dvoje su postali nerazdvojni, čak i tokom boravka u rehabilitacionom centru.

Od kako su se ponovo spojili, Miljana i Zola su nerazdvojni. Njihova ljubavna veza je poprimila novi zamah, a javnost pažljivo prati svaki njihov korak. Uprkos izazovima sa kojima se suočavaju, njih dvoje zajedno prolaze kroz sve faze njihove veze.

 


Interesovanje javnosti je dodatno poraslo kada je otkriveno da Miljana i Zola spavaju u rehabilitacionom centru. Njihov svakodnevni život u ovoj ustanovi pruža uvid u njihovu intimnu dinamiku, a javnost sa pažnjom prati svaki detalj.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju javnosti je Miljanina jutarnja rutina. Kada se probudila, prvo što je uradila jeste da pogleda Zolu, zapali cigaretu koju je popušila na pola, a zatim se vratila da nastavi sa snom. Ova neobična navika je izazvala različite komentare i spekulacije o njihovom odnosu.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavljaju da intrigiraju javnost svojim postupcima i odlukama. Njihova ljubavna priča i svakodnevni život u rehabilitacionom centru ostaju tema brojnih rasprava i analiza, dok njih dvoje zajedno prolaze kroz izazove i raduju se lepim trenucima koje život nosi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading