BRAĆA JANJUŠEVIĆ ŽELE DA PRENOĆE PORED GROBA POKOJNOG MIHAILA: Odbijaju da odu od tek sahranjenog brata!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Janjušević upravo je sahranjen u blizini porodične kuće, a braća Janjušević ne žele da se odvoje od groba.

BRAĆA JANJUŠEVIĆ ŽELE DA PRENOĆE PORED GROBA POKOJNOG MIHAILA: Odbijaju da odu od tek sahranjenog brata!

Foto: Republika.rs

Danas je u Prijepolju sahranjen Mihailo Janjušević, brat popularnog rijaliti učesnika, Marka Janjuševića Janjuša. Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu, pre dva dana, kada je izvršio samoubistvo.

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici. Naša ekipa nalazi se u Prijepolju u naselju Kolovrat, odakle donosimo eksluzivan materijal. 

U jednom trenutku srednji brat porodice Janjušević slomio se na grobu svog pokojnog brata Mihaila. Boris nije znao šta da radi od tuge, pa je glavu zabio u raku i iz sveg glasa ridao za bratom koji je izvršio samoubistvo. 

Janjuš je održao emotivni govor, pa u raku bacio sat, a kada su prisutni otišli, dva neutešna brata su ostala pored Mihailovog groba.

Republika

Foto: republika, Instagram

Mihailo Janjušević, sahrana

 

Oni su sedeli jedan pored drugoga, i dalje ne uspevajući da prihvate činjenicu da njihovog mlađeg brata više nema, a kako se to nalazi u blizini porodičnog doma, nema sumnje da će se tu i zadržati.

Podsećamo, Boris i Marko godinama nisu razgovarali sa Mihailom, zbog čega je Janjuš na sahrani zatražio i njegov oproštaj:

-  Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole  - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading