ANĐELO DOHVATIO ANITU PRED MATOROM: Zadao joj FATALAN udarac, kamera uhvatila AKCIJU! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristio priliku!

ANĐELO DOHVATIO ANITU PRED MATOROM: Zadao joj FATALAN udarac, kamera uhvatila AKCIJU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući, najaktuelniji dvojac Anđelo Ranković i Anita Stanojlović odmah se istakao kada je Veliki šef najavio snimanje novogodišnjeg editorijala za domaće medije. Njih dvoje su bili među prvima koji su stali ispred kamere, nagoveštavajući da će njihov zajednički nastup izazvati oduševljenje, posebno kod publike koja podržava njihovu romansu.

Naime, dok su se ostali učesnici trudili da se što pre odvoje jedno od drugog nakon fotografisanja u "Eliti", Anđelo je iskoristio priliku da uhvati Anitu oko struka. Dok su bili odeveni svečano i raspoloženi za fotkanje, njih dvoje su razmenjivali poglede i nežne dodire. Kako je kamera mogla da uhvati, Rankovićeva ruka se "slučajno" našla na Anitinom struku, a zatim je nežno skliznula niz leđa, dok ona nije skidala osmeh sa lica.

Ovi nežni trenuci pred kamerama definitivno su privukli pažnju javnosti, te je očigledno da njihov odnos intrigira mnoge. Njihov zajednički nastup pred kamerama izazvao je brojne reakcije među fanovima, ali i ostalim gledaocima. Mnogi su se složili da su Anđelo i Anita bili u centru pažnje, te da njihov odnos i dalje izaziva veliko interesovanje.

Očigledno je da će njih dvoje i dalje biti tema brojnih razgovora, a njihov novogodišnji editorijal definitivno je bio samo početak onoga što će uslediti u njihovom zajedničkom učešću u ''Elite''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading